pátek 15. března 2019

Kuchyňská rohová sedací souprava

Kuchyňská rohová sedací souprava

Součástí sedací soupravy Romantika je také malý praktický šuplík, který můžete využít na uschování polštářů či jiných menších věcí, které chcete mít po ruce. Kris Lux rohová sedací souprava oboustranná Soro tmavě šedá. Moderní rohová sedací souprava elegantním designem.


Kuchyňská rohová sedací souprava

Pro zvýšení Vašeho komfortu byla sedačka Feniks doplněna o polohovatelné záhlavníky, což ocení i ti nejnáročnější zákazníci. Nyní skladem do pracovních dní! Laviva je sedací souprava ov moderním stylu s dokonalým pohodlí.


Její okouzlující barevné kombinace a kvalitní sedací část Vás dostane každý den do skvělé nálady. Umožní Vám relaxovat v rodinném kruhu a během času stráveného s přáteli. Má nastavitelné područky, které umožňují upravit polohu dle Vašich potřeb. Rozkládací sedací rohová souprava Paul. Pevná konstrukce z dřeva a OSB desky.


Kuchyňská rohová sedací souprava

Potah z kvalitního Veluru v mnoha moderních barevných odstínech. Snadné rozkládání pohovky na lůžkovou podobu. Sedací souprava má úložné prostory pod sedáky. Jako další příplatky nabízí funkci spaní a úložný prostor. U této sedačky můžete kombinovat dvě potahové látky.


Kostra sedací soupravy je vyrobena z kombinace tvrdého a měkkého dřeva. Detail produktu Do obchodu. Sedačka Kasandra vám nabízí možnost libovolně si určit při montáži provedení rohu. Už nemusíte mít starosti s tím, jestli jste zvolili správnou variantu, sedačku Kasandra totiž umístíte do každého obýváku.


Kuchyňská rohová sedací souprava

Další skvělou výhodou sedačky jsou polohovatelné záhlavníky, které zvýší pohodlí při odpočinku u televize nebo při čtení. Za příplatek je možné objednat nožičky v provedení dub masiv. Sedací rohová souprava rozkládací Anie zaručeně zpestří Vás interiér.


Nejen, že je opravdu stylová, ale také velmi praktická. Tato sedací souprava , rohová , nabízí také úložný prostor a prostornou spací plochu. Díky prostorným rozměrům už nikdy nebudete muset pořádat jenom malé návštěvy!


Snadno ji tak umístíte do jakékoliv místnosti. Potažena kombinací tmavě šedé a světle šedé tkaniny. Atraktivní rohová sedací souprava vyšší třídy - navržena podle aktuálních trendů.


Oceníte komfortně vypolstrovaný sedák s polohovatelnými opěrkami hlavy, díky kterým si přizpůsobíte pohodlí podle vlastní potřeby. Hledáte rozkládací sedací soupravu na každodenní spaní, nebo jen na občasné přespání návštěv? Stačí si jen vybrat tu pravou.


U nás najdete stovky sedacích souprav z desítek oblíbených e-shopů na jednom místě. Přemýšlíte o sedací soupravě? S úložným prostorem nebo bez něj? Ať už zvolíte jakýkoliv model, jedno víme jistě – vaše sedací souprava od nás bude kvalitní a pohodlná.


Výrobce na pérování použil velice kvalitní pružiny. Elegantní provedení dodá interiéru ten správný nádech. Zárukou dlouhé životnosti je konstrukce vyrobená z bukového dřeva. Oblíbíte si polohovatelné opěrky hlavy a velkou sedací plochu, která poskytne dostatek prostoru pro celou vaši rodinu.


Doba dodání: do pracovních dnů. Je prostorná, luxusní a velmi praktická. Součástí sedačky jsou velice pohodlné polštáře.


Rohová sedačka Chester C. Kombinaci barev si můžete vybrat sami. Doporučujeme nadčasovou černou nebo šedou!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения