úterý 12. března 2019

Guzzanti gz 151 návod

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Přečtěte si důkladně tento návod před použitím a uschovejte jej pro případné použití. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Navíc je tento model vybaven kompresorem, takže se přístroj nemusí vkládat do mrazáku.


Za vynikající zmrzlinou již nemusíte jezdit do Itálie. A dokonce ani chodit do cukrárny. Navyše je tento model vybavený kompresorom, takže sa prístroj nemusí vkladať do mrazničky. Guzzanti GZ 1od 7Kč - Heureka.


Pyšní senbsp;úsporným kompresorem, proto se samotný přístroj ani žádná jeho část nemusí vkládat do mrazáku. Přístroj má stabilní chlazení, díky kompresoru a eko chladivu R600a. Kromě chladícího rozsahu od –18°C nabízí vinotéka i režim pro bílé a červené víno.


Domácí stroje na výrobu zmrzliny neboli zmrzlinovače jsou k dostání s chladicí jednotkou nebo bez ní. Tento postup (a mísící poměr) je určen pro zmrzlinové směsi z naší nabídky. Rozmíchejte cca 135g směsi na zmrzlinu ve 400ml vody. Směs míchejte do té doby, než se zcela rozpustí a nebudou v ní hrudky.


Pokud chcete zmrzlinu vylepšit. Plně automatický zmrzlinovač o objemu litru s vestavěným kompresorem slouží k přípravě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu. Pomalé odšťavovanie umožňuje získať v porovnaní s bežným, odstredivým, až o viac šťavy, a to pri polovičnom čase a pri minimálnom množstve odpadu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. See all the product information. Ratings and reviews of GUZZANTI. Rychlovarná konvice z kvalitní nerezové oceli o objemu l. Prístroj obsahuje predmrazenú dvojitú izolovanú nádobu, vďaka ktorej pripraví výbornú zmrzlinu už za minút.


Vestavěný kompresor, LED display, vyjímatelná nádoba, elegantní a kompaktní des. Zmrzlinovač má velmi snadnou obsluhu a čištění. Pomocí předmražené dvojitě izolované nádoby připraví výbornou zmrzlinu za - minut.


Tato fotografie je vypnuta z lightBoxu a nebude se v něm tedy zobrazovat. Návod na vyrobenie vlastného rúška nájdete tu. Předtím, než uvedete svoji novou chladničku GUZZANTI GZ 2do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. GUZZANTI GZ 2obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.


Požádat o přidání návodu. Přístroj obsahuje předmraženou dvojitě izolovanou nádobu, díky které připraví výbornou zmrzlinu již za minut. Podobně jako ostatní zmrzlinovače z našeho výběru patří mezi vyčnívající produkt ve své kategorii. Ta přitom může zahrnovat více podtypů, které kategorii dále člení a. Určený k výrobě výborné zmrzliny, sorbetů a mraženého jogurtu.


Praktický spínač motoru míchání. Skrytá přihrádka pro uložení napájecího kabelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения