čtvrtek 21. března 2019

Cisteni interieru auta cena

Citigo, Twingo, Clio Dekontaminace laku , odstranění polétavé rzi, odmaštění. Kategorie III - to už je silné znečištění, do které spadají hlavně pracovní nebo stavební auta. To znamená už velmi špinavé sedačky, zašlou špínu na plastech i ve spárách, ranní káva nebo jiný nápoj rozlitý v interiéru. Máte psa chlupáče a vozíte ho na sedačkách?


Pokud ano a chlupy jsou všude, i pro tento. Vyčištění interiéru vašeho auta.

SUV, MPV, OFF ROAD a dodávkových automobilech. Věrnostní a množstevní slevy. Fabia, Polo, Fiesta, apod. Pro hromadné zakázky v jednom domě, větší zakázky pro firmy nebo pravidelné služby výhodnější cena a stejná kvalita.


Nad 500m výhodnější cena dohodou. Možnost použití diamantového. Mobilní čištění interiérů vozidel Provádíme kompletní čištění interiérů vozidel všech druhů.


Od osobních vozů po autobusy, či kabiny tahačů včetně lůžkových částí.

Ostrava za nejnižší ceny, přesto v té nejvyšší kvalitě. Komplexní mokré a suché programy. Víme jak postupovat při čištění každé jeho části, jak tyto části ošetřovat a jak docílit, aby interiér vypadal stále svěže.


Odstranění hrubých nečistot suchým vysáváním, hloubkové čištění mokrou cestou - tzv. SONAX snadnější a rychlejší. Pro ruční mytí a čištění interiéru aut nabízíme řadu výrobků - čističe interiéru, čističe čalounění, ošetření kůže, pěnu na alcantaru, čistič skvrn, kartáče a utěrky. Profesionální čištění interiéru auta. Nabízíme ekologické čištění interiérů aut, které zahrnuje čištění autosedaček, palubní desky nebo podlah vašeho vozu.


Provádíme ruční čištění interiérů osobních aut, dodávek, off-roadů a autobusů. Vysajeme a vyčistíme sedadla, stropnici, zavazadlový prostor a ostatní čalounění. Specializujeme se na čištění koberců a sedaček v Brně a okolí. Nabízíme také čištění interiérů aut, nebo komplexní úklidové práce.


Nabízíme suché čištění interiérů novou a revoluční NANO technologií na čekém trhu. Suché čištění interérů trvá cca hodin, poté je vůz připraven k předání. Postaráme se o interiér i exteriér vašeho vozidla. Dbáme na detail a ochranu.


K práci využíváme profesionální renovační, impregnační a detailingové technologie.

Jsme inovativní společnost Maxdrive s. Vysávanie celého auta vrátane batožinového priestoru, očistenie rohoží, čistenie rámov dverí, čistenie a ošetrenie všetkých plastov, očistenie všetkých skiel z interiéru a exteriéru. Pomůžeme vám najít ty nejlepší přípravky na čištění interiéru vašeho auta a naučit se ty nejlepší postupy. Váš interiér úžasně prokoukne. Oprava interiéru vašeho auta vás rozhodně nepřivede na buben. Díky jedinečnosti technologii a vysoké odbornosti našich pracovníků se cena renovace interiéru pohybuje již od přijatelných 79- Kč.


Následně veškeré plasty, kůži nebo alcantaru ošetříme tak, aby si vše zachovalo svůj původní vzhled co nejdelší dobu. Závěrem vyčistíme okna z obou stran, ošetříme mezidveřní prostory, interiér vydezinfikujeme ozonem a následně celý vnitřek auta provoníme. Více než čtvrtstoletí dodáváme značkové autodoplňky a autopříslušenství pro motoristy.


Sleva 5Kč na kompletní čištění interiéru pro každého zákazníka, který již využil jakýchkoliv mých služeb!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения