pondělí 1. dubna 2019

Automatické regálové zakladače

Naše automatické regálové zakladače zvládají svou práci hodin denně efektivně a spolehlivě. Jsou napojeny na kompletní systém, který obsahuje regály, software a vstupní systémy, jako jsou dopravníky. Konfigurace regálových zakladačů (RBG) se řídí potřebnou.


Na tomto místě je třeba nejvyšší míra dynamiky a přesnosti při optimálním využití energie. Trojstranný regálový zakladač - Tieto skladové zakladače (žeriavovo-výťahové zariadenia) predstavujú dokonalé riešenie pre automatizovanie konvenčných regálov vysokých až m. Mecalux: Kovové regály, skladovací systémy, automatické sklady. Regálové zakladače: viastore vyvíjí a vyrábí regálové zakladače pro veškeré typy skladů. Takto perfektne začlenené vykonávajú svoju prácu efektívne a bezpečne až hodín denne.


Maximální hmotnost nákladu je kg. Existuje celá řada modelů a velikostí v závislosti na požadované rychlosti a kapacitě, a samozřejmě také v. Vďaka svojej dôslednej, ľahkej a inovatívnej konštrukcii s mimoriadne malým vodorovným dojazdom. Aplikační řešení Regálový zakladač pro automatické sklady drobných dílů jsme navrhli pro precizní dynamické požadavky.


S naší koncepcí dosáhnete u svých zařízení požadovanou spolehlivost. Základem je perfektní umístění a nivelace konstrukcí. Jeřábové zakladače pak mohou jezdit po kolejnicích zabudovaných do podlahy. Stabilitu zajišťuje vrchní kolejové vedení upevněné k regálové konstrukci. Pořiďte si skladovací systém značky stow a využijte kapacitu vašeho skladu na maximum!


Přesnou polohu zakladače snímá integrovaný servopohon s kontrolou nulového bodu v obou krajních mezích pojezdu. Volnou průchodnost kolejiště ověřuje prostorový skener. Konce kolejiště jsou opatřeny snímači pro kontrolu polohy, bezpečnostními vypínači a pevnými koncovými dorazy.


Naše pohonná a bezpečnostní technika umožňuje s novou koncepcí pro regálové zakladače na drobné díly firmy Winkel oproti běžným regálovým zakladačům úsporu na hmotnosti až ve spojení s nižší spotřebou energie. Karuselový sklad je založen na zcela jiném principu. U policového, paletového a výškového skladu jsou regály pevné a pohyby provádějí regálové zakladače , popřípadě pracovníci.


U karuselového skladu se naproti tomu přichystává dynamicky, tj. Firma viastore plánuje a realizuje již déle než let automatizované skladové systémy na klíč. Ty zajišťují, že sklady vyžadují menší prostor, spotřebují méně energie, procesy probíhají rychleji a bezchybně a provozovatelé tím mohou trvale snížit své logistické náklady.


Automatické skladové systémy. Skladové zakladače (výťahy) na palety - Sú to žeriavovo-výťahové zariadenia vytvorené pre automatické uskladňovanie paliet. Premiestňujú sa po uličkách po kolajniciach a realizujú vkladanie, uloženie a výber tovaru. V nabídce dodavatelů regálových systémů lze nalézt vše – od jednoduchých řešení v podobě klasických stacionárních paletových či policových regálů až po vysoce automatizované sofistikované systémy, které kromě na míru poskládaných regálových systémů zahrnují i automatické zakladače a dopravníky a vše. Retraky HELI pro zakládání materiálu až do výšek 15m.


Speciální zakladače se sedící obsluhou, zakladače pro stojící obsluhu, zakladače speciální s předsuvem. Koncepce moderních skladů se neustále vyvíjejí, jsou navrhovány progresivní technologie vhodné pro konkrétní logistické úlohy. Nejčastěji realizované systémy jsou kocipovány jako automatické regálové zakladače nebo jako skladování blokové se satelitem. Zařízení Modula jsou vhodná nejen pro sklady, distribuční centra a výrobní prostory, ale také pro železářství, lékárny nebo malé obchody. Vyberte si řešení pro automatické sklady malých dílů, speciální regálové systémy pro zboží bez nosiče, či regálové zakladače pro plné palety a jiné těžké zboží.


Dodáváme regálové zakladače v celonerezovém či lakovaném provedení. Takové, které díky stabilní koncepci vynikají naprosto přesnými pohyby. Vo výkonnosti, dynamike a rozmeroch skladu však pri aplikácii možno definovať rozdiely.


Preddefinované varianty nášho aplikačného riešenia pre regálové zakladače vám uľahčia výber komponentov. Tyto malé regálové zakladače nemají žádné zařízení pro spolujízdu osob. Zakladače , které neodpovídají těmto charakteristikám, nespadají pod níže uvedená doporučení a musí odpovídat ustanovením FEM 9. Bezpečnostní předpisy pro regálové zakladače.


Provedení a vybavení, která. Revízie elektrických zariadení a školenia obsluhy zdvíhacích zariadení. REGÁLOVÉ ZAKLADAČE SERVIS, ÚDRŽBA, REVÍZIE. V rámci systému DPS probíhá vysoce dynamické a automatické vychystávání drobného materiálu za podpory systému Pick-by-Light.


Položky jsou v závislosti na struktuře zakázky podle potřeby nebo trvale ve frontě k vychystání, takže jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения