čtvrtek 18. dubna 2019

Den otevřených dveří sklárny světlá

Den otevřených dveří sklárny světlá

Woodturning log to a flowers art! Стол-река из слэбов с эпоксидной смолой своими руками. Epoxy Resin river Table - Duration: 17:48. Lití skla do písku, skláři, sochaři, kováři, truhláři, hrnčířská dílna, zlatnická dílna, aranžérská dílna, brusírna, malírna, vitráže, galerie. Poslední ze tří automatických prohlížeček nápojového skla se na.


Den otevřených dveří sklárny světlá

Solo sailing Los Angeles to. Prohlídky jsou komentované, v areálu navíc bude probíhat výprodej výrobků za zvýhodněné ceny a pro děti budou připraveny atrakce a občerstvení. Využijte výjimečnou příležitost zhlédnout ruční výrobu českého křišťálu v nejdéle fungující sklárně na našem území! Společenské akce Navštivte jednu z největších a nejmodernějších skláren na nápojové a dekorační sklo, podívejte se, jak se rodí světově proslulý český křišťál. Historie moderní sklárny začíná v r. Ruční výroba zde byla spuštěna v r. Lidé se tak na komentovaných prohlídkách dozvědí, jak se v současné.


Program čeká i na děti – šikovní pejskové Astor a Letinka předvedou, co vše se čtyřnohý přítel dokáže naučit. Sklárny nabídnou přímo ve svém areálu a také v podnikové prodejně své výrobky za zvýhodněné, velmi atraktivní ceny. Světlá nad Sázavou V sobotu 26. Bude se konat v sobotu 25. Uvidíte v akci ty nejmodernější stroje na sériovou výrobu nápojového a dekorativního skla a naši odborníci vám i vašim dětem rádi odpoví na otázky.


Máme pro vás také doprovodný program - nafukovací atrakce pro děti, občerstvení a prodej. Návštěvníci mají jedinečnou možnost podívat se, jak se vyrábí nápojové i dekorační sklo na nejmodernějších výrobních linkách. Strání, Květná – Zhruba každých šest let se mění tavící pec ve sklářských dílnách kvůli životnosti materiálů, stejně jako se mění přibližně každý půl rok šamatové pánve. Kvalitní bezolovnatý křišťál obohacený titanem pro větší odolnost. Den otevřených dveří ve sklárnách.


Před více než 3lety se v Křišťálovém údolí zrodil český křišťál. Thank you so much näkymätön lapsi muumit for lovely handmade crochet bikinis! Aamulenkki rannalla auringon paisteessa, hikipisarat otsalla, hiekkaa hiuksissa, meiningin fiilistelyä kaupungin vilskeessä, sekä rentoutumista poolilla.


Dny otevřených dveří pravidelně pořádáme v naší sklárně v Květné. Místní lidé tam o ně mají eminentní zájem. V průběhu těch posledních se přišlo do sklárny podívat na pět tisíc lidí.


První srpnovou sobotu se vypravte do Květné, části obce Strání na Slovácku: v nejdéle fungující sklárně na našem území se 3. Vetropack Moravia Glass, akciová společnost patří k největším výrobcům obalového skla v České republice. Nabízíme širokou škálu výrobků šitých na míru dle požadavků našich zákazníků a patříme k hlavním dodavatelům obalového skla pro potravinářský a nápojový průmysl. Málokteré spojení dvou slov k sobě pasuje tak přesně. Sklářská výroba ve zmiňovaném městě na Vysočině trvá už pětačtyřicet let. Tajemství výroby křehké krásy zajímá stále velké množství lidí, a tak je o pravidelné dny otevřených dveří vždy velký zájem.


Pouť zahrnuje jak zábavné atrakce pro malé i velké, tak i řadu dalších akcí, například prohlídky historického podzemí a další doprovodný program. Na prohlídku není potřeba se registrovat předem,“ doplnila Jankovská. Podobnou techniku zdobení mohou návštěvníci zhlédnout v sobotu 21.


Sklárna bude podle Marka Mikláše volně přístupná veřejnosti od osmi hodin ráno a nabídne prohlídku celého sklářského provozu, od hutě až po různé techniky dekorování. Ve sklárně Rückl nově nabízíme i exkurze s jedinečným zážitkem. Crystalexu k nákupu v podnikové prodejně. Kromě standardní prohlídky sklárny a představení všech tradičních technik si návštěvníci na vlastní kůži řemeslo i vyzkouší.


Den otevřených dveří sklárny světlá

S pomocí našich mistrů si mohou sami vyfouknout vlastní skleněný výrobek jako vzpomínku na návštěvu sklárny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения