úterý 2. dubna 2019

Tuplák piva

Pivní sklenice je nádoba určená pro pití piva. Obvykle je vyrobena ze skla, ale možné jsou i jiné materiály, například keramika, kov nebo plast. V dnešní době je zvyklostí, že každý větší pivovar si nechává vyrábět vlastní pivní sklenice, které jsou pokryty znaky pivovaru či jménem druhu piva. Broušený tuplák je originální jako pohár pro vítěze za 1. Někdo tuto sklenici mylně označuje jako litrový půllitr nebo půllitr na dvě piva.


Tuplák piva

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Odborná komise vybrala finalisty jednotlivých kategorií a čtenáři serveru Svět piva pak internetovým hlasováním zvolili nejlepší reklamy, které získaly ocenění Tuplák. Kategorie Filmová a televizní reklama? Náš litrový pivní tuplák - dárek pro opravdového pivaře, můžete doplnit o jakýkoliv motiv z naší nabídky (prakticky u všech obrázků je možnost zvolit i tuto litrovou pivní sklenici).


Na tuplák na pivo si kromě obrázku můžete nechat napsat i libovolný text. Do této sklenice se vejdou dvě piva. Tradici pití piva z litrových sklenic, tzv. Bavorsku, kde se takto podává především pšeničné pivo. Nikde jsem nenašel, že by tuplák byla jednotka.


V této sekci naleznete exkluzivní pivní půllitry, tupláky a korbely. Je konec všedním stolům s nezajímavými půllitry, teď má každý z vás možnost pořídit si svůj osobní půllitr, který vám všichni ostatní pivaři budou závidět. Martin Staffa z Boskovic vypil litr piva za s. Rekordu bylo dosaženo 9. Lepšího výkonu na území České republiky dosáhl Slovák Juraj Čižmár z Vranova nad Topĺou, když stejné množství piva vypil za s. Dřevěná přepravka Metr piv Vybrali jsme pro Vás nejlepší piva ze středních českých pivovarů.


Každé pivo je jiné, každé pivo je z jiného pivovaru. Stupňovitost piv je od 10° do 14°. Ve výběru jsou pouze světlá nebo polotmavá piva. Minimální trvanlivost piv je min. Její název určuje, že je vyrobena ze skla.


K pití piva slouží také nádoby z jiných materiálů, apříklad keramiky, porcelánu, kovů nebo plastu. Ty se označují podle tvaru pohár, holba aj. První olomoucké pivní lázně Vám nabízí jen to nejlepší pro tělo a duši v pivní koupeli a solné sauně s ochutnávkou piva a masáží v příjemném lázeňském prostředí. Těšíme se na Vaši návštěvu, lázně jsou zde pro Vás a Vaši relaxaci. Tuplák - silnostěnná sklenice na pivo s obsahem jeden litr.


Litrová sklenice na dvě piva - dar pro opravdové pivaře. Pokud chcete sklenici jako dárek s větším množstvím textu, doporučujeme právě tuto litrovou sklenici. Tvar pivní sklenice je rovný a tuplák je samozřejmě doplněný o ucho, které se velmi dobře drží. Sklenice je vyrobena z kvalitního olovnatého skla a broušená v dekoru kl.


Tuplák piva

Nabídku Tuplák piva z německého Oktoberfestu ve Šnytu mohou nakupovat pouze osoby starší let. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.


Obchod s výčepními zařízeními, pivní kosmetikou a sběratelskými předměty s pivní tématikou. Je totiž téměř bezedný. Můžete si předplatit až tři další plnění pivem Ležák.


Poté vám zůstane k dalšímu a dalšímu plnění v našem pivovaru (nebo i někde jinde).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения