pátek 5. dubna 2019

Nissan leaf prodej

Bazar a soukromá inzerce, osobní auta a nové vozy. Vložení inzerátu zdarma! Enter your search term.


Nyní se dvěma bateriemi a nejnovější technologií máte k dispozici větší dojez vyšší výkon i více možností. Najděte si nejbližšího prodejce a vyberte si perfektní vůz ještě dnes. Stačí zadat PSČ a podívat se do mapy.

New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding. K č možnost odpočtu DPH. Vyberte si auto ve spolehlivém autobazaru!


Dve batérie a pokročilé technológie znamenajú väčší dojaz väčší výkon a viac možností než kedykoľvek predtým.

WD 4WDAUTO LOCK nova stk 1maj. Nissan Leaf Acenta 30KWh ONLINE PRODEJ. Hatchback, Středočeský kraj, r. Nabízíme k prodeji vozy značek Tesla, Fiat a BMW. S výběrem vhodného elektromobilu vám rádi pomůžeme. Jestli ještě nemáte rozhodnuto a chtěli byste se v jednom z nabízených modelů nejprve projet, zkuste si vůz nejprve půjčit.


Jsme team, který má rád všechno italské. Naše práce je koníčkem a vášní, proto neváhejte svěřit svého miláčka do naší péče a můžete strávit příjemné chvíle s italskou kávou a posezením v kavárně, která je součástí showroomu! Elektromobily Protech- první čistě elektrický autosalon v Praze. Už téměř pět let se zabýváme prodejem, pronájmem a servisem elektromobilů a příslušenství.


Nové, předváděcí nebo krátkodobě ojeté vozy za ty nejlepší ceny od prémiových dealerů v ČR. Nový skladový vůz - odběr ihned. Ušetřete až ceny nového vozu Všechny vozy. Pri financovaní vozidla NISSAN JUKE 1. Podmínky spotřebitelského úvěru u konkrétního vozu se mohou lišit.


Výpočet splátky je orientační a závisí na konkrétních vstupních údajích a individuálních podmínkách financování poskytnutých zákazníkovi jim zvoleným obchodním partnerem. Preferuji osobní předání,ale zašlu i na dobírku poštou nebo přepravní společností. Pište nebo volejte ,co potřebujete.

Poskytuji záruku na namontování. Jedná se o auto, které sloužilo a slouží pro soukromé účely, žádná komerce a testovací jízdy. Prostě člen rodiny s charakterem a dominantním zvukem, výkon - bez komentáře ;-).


Také je po důležitých a nutných úpravác.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения