středa 24. dubna 2019

Síťové deky na koně

Stájové a nepromokavé deky potom na zateplené a bez zateplení. Velikosti dek se určují podle délky hřbetu koně. Nabízíme deky stájové, výběhové, fleecové a další. Deky a přikrývky na koně.


Tyto deky jsou vyrobené z příjemných a funkčních materiálu, které si můžete vybrat z různých kategorií, kterými jsou například výběhové, odpocovací nebo síťové deky. V našem internetovém obchodu Hidalgo-shop. Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Jsou vyráběny z příjemných a funkčních materiálů, vhodných i pro celodenní nošení a ve většině případů koni umožňují pohodlný pohyb.


Zde najdete všechny druhy dek pro koně přehledně rozdělené do podkategorií. Aby jste našli rychle deku, kterou potřebujete, doporučujeme využít v jednotlivých podkategoriích filtrování, například dle délky zad. S výběrem deky pro koně Vám rádi pomůžeme, napište nám třeba přes messenger.


Síťové deky pro koně využijete během pastevní, letní sezóny. Deka zpříjemní koni život a uleví mu od dotěrného hmyzu. Díky speciální síťovině, ze které je deka vyrobena, se hmyz nedostane až na kůži koně a nemůže ho pokousat. Síťová deka je lehká, prodyšná a koni nevadí.


Může se v ní volně pohybovat i válet. Bederní deky Doplňky k dekám Letní a siťové deky Odpocovací deky Stájové deky Výběhové a nepromokavé deky. Upřesnit parametry Cena: Kč. Velice hustý materiál, díky kterému mouchy neproniknou na srst a kůži Vašeho koně.


Zapínání vepředu na přezky. Motiv zebry odpuzuje hmyz. Deka má kroužky,ke kterým je možné připnout krční dál (není součást deky ). Existují i různé nástavce na krk, takže je kůň před hmyzem dokonale chráněný. Já osobně používám síťovou deku pro transport, ideální varianta se s. SÍŤOVANÉ A EKZEMOVÉ DEKY NA KONĚ. Economy sítěčky, které se roztrhnou.


Vytvořeno na Eshop-rychle. Používáním tohoto webu souhlasíte s použitím cookies pro zobrazení cíleného obsahu. Dokonalá ochrana koní před nepřízní počasí, prochlazením, ale také před úrazem. V nabídce jsou koňské letní deky proti hmyzu, bederky, odpocovačky , výběhové i stájové deky. Námi nabízené deky jsou vyrobeny z příjemných materiálů, které jsou díky jejich vlastnostem určeny pro celodenní nošení.


Při výběru vhodné deky pro vašeho koně se vždy řiďte rozměrem od kohoutku až po kořen ocasu. Síťové , letní deky proti hmyzu - Zpět do obchodu. Přihlášení k vašemu účtu. Pokud si nejste něčím jistí, ozvěte se nám , rádi vám poradíme.


Abychom mohli vyjít vstříc většině zákazníků, sortiment se pomalu rozšiřoval.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения