pátek 19. dubna 2019

Jak se holit břitvou

Ve videu hovořím o výhodách holení shavettou a břitvou , následně názorně ukazuji jak takové holení probíhá, ukazuji jak holit kontury vousů a následně jak oholit celou tvář. V tomto videu Vám ukážeme jak správně pečovat o břitvu a jak jí používat. Holení není žádná výjimka.


Umět se holit břitvou se dá snadno naučit s dostatkem vůle a potřebnými praktickými znalostmi. Vyvarujete se tak nechtěného zranění a samotný proces holení bude mnohem snazší a rychlejší. Tip: Pokud chcete zkusit holení břitvou , ale nejste si jisti tím, jestli zvládnete broušení, můžete využít shevettu. Břitvu, která má místo pevného ostří vyměnitelné ostří tvořené polovinou žiletky. Ač by se mohlo zdát, že tato holicí pomůcka patří jenom do učebnic dějepisu, opak je pravdou.


Zde pány nejen holí, ale pořádají také kurzy, jak se správně oholit. Pražské lazebnictví bratří Kuckových není žádné moderní kadeřnictví, ale v podstatě pánský klub se stylovým nábytkem, nadupanou motorkou jako dekorací a whisky a rumem k pití. Myslím si, že se trend holení břitvou vrací. Pokud se holíte v podpaží, zvedněte ruku co nejvýše, aby se kůže natáhla. Odolejte nutkání uplatňovat tlak.


Břitvou netlačte, je-li to nutné, pak není dostatečně ostrá. Pravdou je, že nejideálnější je holit se odpoledne či navečer, protože hned po ránu je naše pokožka nejcitlivější. Jak se oholit co nejrychleji a nejkvalitněji? Na výběr máme holení suché, tedy elektrické strojky, nebo holení mokré.


Elektronická kniha E-kniha. Navlhčete si obličej teplou vodou. Naneste štětkou pěnu z mýdla na holení na obličej a nechte asi nebo minuty působit. Začněte vousy holit bez použití většího tlaku na pokožku.


Břitvu držte palcem a třemi prsty pod úhlem stupňů. Napněte kůži, abyste se neřízli, a nejdříve. Břitva zažívá nebývalou renesanci.


Jak na mokré holení, luxusní holení, jak používat břitvu nebo jak na klasické holení, jsou časté dotazy, které vás dovedou na můj web. I do soukromých zpráv mi totiž zavítal dotaz, jak se holit břitvou. Po rozsáhlejší diskuzi jsem zjistil. Začátečníci začínají nejdříve s hladkými a neproblematickými částmi obličeje. Otevřenou břitvu držíme palcem a třemi prsty tak, že otevřená rukojeť směřuje od tváře.


Namydlíme si tvář dobrým holícím mýdlem, které zvláční pokožku. Kůže musí být napnutá, břitvu. Je správné se holit po nebo proti směru růstu vousů?


Vousy rostou různými směry, takže se běžně holíte jak po směru, tak proti směru jejich růstu. Mokré holení je rozhodně o něco větší věda než holení holícím strojkem, je ale dokonalejší a může z něj být docela příjemný rituál, který z nenáviděné povinnosti udělá zábavu. Tuto osvědčenou metodu používalo dříve velké množství holičů. Tento způsob holení však vyžaduje určité znalosti i zkušenosti, více se dozvíte našem v článku.


Proto se Vám holení břitvou pokusím přiblížit a získat Vás pro něj. Pojďme tuto krásnou tradici obnovit. Přemydlím se jezevčicí a klínovou, čtvrtdutou, minimálně však polodutou Břitvou se oholím po směru růstu vousů tak, že položím celou plochou břitvu na tvář a potom zkusmo zvedám hřbet a zároveň táhnu břitvou , když začne brát, je to tak, jak to má být, nikdy nestavím břitvu k tváři kolmo, protože vím, že tak. Po přechodu ze strojků s rotační hlavicí nebo manuálního holení, může vaší pokožce trvat až měsíc, než se přizpůsobí novému způsobu holení. Je to stejné jako s vlasy okolo čela: přechod z boční části na střední část potřebuje čas.


Projděte si podrobný návod od Brauna, jak docílit dokonale hladkého oholení. Je potřeba se vždy holit ve směru růstu vousů. Při holení krku natáhněte pevně kůži volnou rukou. Nenechte se odradit malými řeznými ránami nebo odřeninami.


Jakmile se seznámíte s holícím strojkem, budou se vyskytovat jen velice vzácně. Jak používat klasickou břitvu? Oholit se břitvou je umění samo o sobě. Na těle je mnoho míst, která si můžete holit a existuje mnoho různých prostředků a způsobů, jak toho dosáhn. Pro ty ostatní je na trhu k dispozici celá řada prostředků na holení - strojků, pěn, gelů a všelijakých kosmetických.


Pár pevných tahů břitvou a nová image je na světě! Ruku mějte pevnou, klidnou a zároveň plnou citu. Holte po malých částech. Na práci se soustřeďte, nenechte se rušit. První tahy nebudou stát za nic, ale po chvilce už budete vědět, jak na to.


Správně provedené oholení břitvou vydrží až dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения