pátek 26. dubna 2019

Jateční pistole prodám

Zvířata - Jatecni pistol inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám zcela funkční jateční pistol po repas.


Jalovičky RED a BLACK, býček BLACK. Nad 2kg cena jateční. Vyberte si co potřebujete z 9aktuálních inzerátů pistole. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Jateční pistole na králíky, drůbež a další drobná zvířata. Ze zadní části se vyšroubuje dutý šroub - nabiják, který se nasadí na úderník a svislým tlakem o plochu stolu se zatlačí do tělesa pistole až na doraz. Nabízím jateční pistoli. Koukněte na mé další inzeráty. Gottingenská miniprasátka z kvalitního chovu Dvorní zookoutek U Pipinga, z. Volná jsou selátka černá s trochou bílé nar.


Vybírejte z inzerátů. Přístroj je používaný,je ve velmi dobrém stavu. Obsahuje kompresor,dvě stříkací pistole s jednou nádobou,ochranný skládací stan v praktickém balení- taktéž používaný. Návod na obsluhu a pokyny pro nástřik poskytuji taktéž. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie.


Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obch. Funkční jateční porážecí přístroj pistole , není nová viz foto, ale vše funguje a poslouží jistě svému účelu. Jde pěkně zvolna natahovat, spoušť funguje, úderník pěkně vyleze viz foto.


Náboje již nemám, ale dají se pořídit snadno a dostupně. Kdo potřebuje na domácí zabijačky, nebo do práce tak neváhejte. Dá se sní v pohodě zabít prase koza ovce. V listopadu jsem zabíjel ovci.


Střelil jsem ji ze zhora do hlavy potom co padla jsem ji vykrvil. Když si nebudete trouvat zabít ovci tak řekněte nějakému řezníkovi co u vás chodí zabíjet a on vám přesně ukáže kam se ovce střílí. Vše je plně funkční a ve skvělém stavu viz foto. Sada je uložena v praktickém hliníkovém kufru.


Je zde místo pro nátrubků včetně pistole. Pistole má moderní ergonomický tvar a umožňuje pohodlnou manipulaci. Málo používaná jako nová. Pohon pro otvírání oken, světlíků, větracích šacht. Váha v dospělosti okolo až 5kg.


Křížené s belgickým obrem,stříbřitou velkou. Přeléčené proti kokcidioze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения