úterý 9. dubna 2019

Kleště na druky

Kleště , nýty, druky , patentky. V nabídce také děrovací kleště , pomocí kterých se tuhé. Jak zajistit, aby se nevytrhly? Jaké potřebujete nástavce a dají se dokoupit?


Ve videu se dozvíte, jak pracovat s kleštěmi Vario - jak s nimi nacvakávat druky a. Popis: Sada obsahuje kvalitní kleště na druky , šídlo, šroubovák a čtyři nástavce na odlišné velikosti druků a 1plastových a kovových druků.

Tři nástavce vhodné na plastové druky velikostí T Ta T8. Nástavec vhodný na kovové druky velikosti T5. Dvě razidla na plastové druky. Jedno razidlo na kovové druky.


Narážecí nástroj pro nýty, druky , průchodky Prym. Poslouží v místech dále od kraje, kde není možno použít kleště Vario. Je nutno použít přípravky přibalené k jednotlivým druhům.


Italský výrobek, cena za ks. Narážeče na kleště (sada na patentky 1a mm) Plastové narážeče sloužící k aplikaci kovových bezniklových patentek o průměru mm (obrázkové) a 1mm (kroužky).

Zkusím Vám v pondělí poslat kleště na opravu a pokud se znovu rozbijí, budu chtít vrátit peníze. Děkuji a přeji Vám hezké dny! Vážení zákazníci, prosíme sledujte naše aktuální omezení v důsledku koronaviru. Dále druky a průchodky kovové, měděné, mosazné, stříbrné. Patentky i druky kulaté, hvězdičky, smajlíky.


Zakoupit můžete rovněž přípravky a kleště na patentky a druky. Na silikonový nástavec přijde vnitřní dílek. Stlačením kleští se zdeformuje střed druku, a tím pádem pak drží na látce. Druky drží opravdu dobře.


Nelámou se, nevypadávají. Miřte dobře, velmi špatně se odstraňují. Když je budete hledat na Ali, tak klíčová slova zadejte buttons pliers. Plastové druky používám na plenky a na softshell, na bryndáčky třeba, ale nepoužívám je na oblečení, na bodýčka se nehodí, jsou totiž velmi vysoké a mohou tlačit. Univerzální a kvalitní kleště na stiskací patentky PRYM.


Po dokoupení nástavců je lze používat na všechny průměry pro druky , háčky i průchodky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nýtovací kleště na Alza.

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Ruční lis - kleště Vario prym love na patentky a průchodky od firmy Prym.


Obsahuje nýtovací přípravky pro plastové patenty color snaps, nástavce pro děrování a pomůcku pro jejich snadné vyndání z kleští. Jde o velmi spolehlivé spojení několika dílů, k jehož připevnění (nýtování) na materiál se používají pneumatické nebo ruční lisy. V naší nabídce máme druky od české firmy KOH-I-NOOR a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения