čtvrtek 18. dubna 2019

Bavlnene prosteradlo 120x200

Bavlněná prostěradla jsou stále nejoblíbenějším způsobem povlékaní v domácnostech i hotelových zařízeních. V nabídce máme více než barev bavněných plachet, které jsou lehké a příjmené na dotek. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). Kvalitní prostěradlo je základ ložního povlečení.


Vyberte si jersey, bavlněná, froté nebo mikroplyšová prostěradla v nejrůznějších barvách. Prostěradlo 120x2nabízíme v provedení froté či jersey. Pokud dáváte přednost luxusu můžete si zakoupit saténové prostěradlo nejvyšší kvality.


V naší nabídce naleznete také nepropustná nebo protiroztočová prostěradla. Všechna prostěradla 1x 2jsou napínací s vyměnitelnou gumou v tunýlku. Jsou velmi příjemná, měkoučká na dotek a nemusí se žehlit, což jistě ocení každá žena. Jersey prostěradlo 120x2. Napínací jersey prostěradlo červené barvy je určeno na matraci s výškou cm.


Nepropustnost nepropustná Typ na jednolůžko. Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě.


Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou.


Zaškrtnutím políčka uděluji společnosti TipTrade s. Souhlas s použitím své e-mailové adresy, za účelem zasílání obchodních sdělení v souladu s příslušným ustanovením zákona č. Naše prostěradla jsou vyrobena z příjemných a hebkých bavlněných přízí ve vysoké hustotě, které zaručují dlouhou životnost a kvalitu i při. Nabízíme bavlněné prostěradla do našich postýlek o rozměru 200x1cm. Aby dobře sloužilo, musí dobře sedět na matraci, mít příjemný povrch a také krásné a kvalitní barvy. Tradiční bavlněné povlečení se stále řadí mezí nejrozšířenější ložní prádlo na trhu. Můžete je kombinovat s příjemnými froté prostěradly nebo jersey, se kterými vytvoří útulné místo na spaní.


Vybíráte ložní prádlo a nevíte, kde začít? Začněte třeba výběrem vhodného prostěradla. I to má totiž nemalý podíl na tom, jak kvalitně se během noci vyspíte. Možná se to na první pohled nezdá, ale také na prostěradlo jsou kladeny vysoké nároky.


Myslete na to, že takové prostěradlo je během noci napínáno celou vahou těla a po stejnou dobu také přichází. Ložní prostěradlo JERSEY je vyrobeno ze 1 bavlny, proto je měkké a příjemné na dotek. Veliké oblíbenosti se těší také díky lemu s elastickou. Máme velký výběr barev, rozměrů a možnost koupit prostěradlo s gumou nebo bez gumy.


Vaše ložní prádlo a pohodlí jsou stejně osobní záležitostí jako vaše sny. Co takhle lesklé lněné povlečení? Nebo lyocel protkaný saténem či bavlna z trvale udržitelnějších zdrojů?


Prohlédněte si naši nabídku a najděte si styl a materiál, jež vám zajistí ty nejsladší sny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения