středa 10. dubna 2019

Výroba papírových krabic

Výroba papírových krabic

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Ideal for Beinn Enaiglair, Sail Mhor, etc. Free Shipping Available. KARTONÁŽ MICHÁLEK - výroba kartonových obalů a krabic Naše kartonáž se zabývá výrobou a prodejem kartonových obalů a papírových krabic různých tvarů a funkcí, jež tvoří nezbytnou součást zboží a plní důležité úlohy v prodejnosti výrobku. Výroba papírových obalů na objednávku.


Zakázková výroba papírových obalů z vlnité lepenky v různých kvalitách dle přání zákazníka. Tvarový výsek od 20ks bez vedlejších nákladů. Při větších sérií zajistíme výrobu a uskladnění výsekového nástroje. Zabýváme se výrobou papírových krabic na zakázku.


Zde jste na správné adrese! Vyberte si řešení, které Vám nejvíce vyhovuje. Můžete rovnou nakupovat standardní krabice na našich e-shopech, nebo si nechat vyrobit krabice na zakázku, na klíč.


Jedním z nejdůležitějších účelů použití kartonových obalů je ochrana zboží (při přepravě a manipulaci) a neméně důležitý je. Vyrobíme pro vás krabice na zakázku dle vámi zvolených rozměrů i provedení. Můžete si zvolit velikost, formu, barvu, text či ti.


Nezbytné je produktivní lepení krabic se samosvorným dnem, které šetří zákazníkovi čas a náklady při balení. Vítejte na stránkách společnosti Krabice,s. Jsme menší kartonážní společnost s mnohaletou zkušeností v oboru, zabývající se zakázkovou výrobou krabic a obalů dle požadavků zákazníků. Přiznejme si to, úložné boxy většinou nejsou tou nejkrásnější věcí, kterou se váš apartmán chlubí. S pomocí elegantní látky a lepidla je však můžete proměnit.


Přepravní kartonové krabice nebo dárkové papírové tašky na víno s potiskem dobře poslouží k předání dárku (jedné či více lahví vína nebo jiného alkoholu) obchodním partnerům či zaměstnancům. Návrh a výroba papírových krabic probíhá dle Vámi zadaných požadavků. Poradíme Vám jak s konstrukcí, tak pevností materiálu papírových krabic a obalů, tak, aby vznikla dle Vašich požadavků krabice na míru, která slouží k ochranně zboží před poškozením, reprezentaci nebo jako obal při transportu. Brno a Morava, tyhle dva pojmy jdou ruku v ruce s vinařskou tradicí. Proto se věnujeme i zakázkové výrobě papírových krabic na míru každému jednotlivému vinaři.


Věnujeme se i tvarovým výsekům a kašírovaným obalům. Tak tady je moje úplně první video :). DIY na papírovou krabičku, do které si můžete dát nějaké věci co najdete. Užijte si ho tak naplno jako. Pokud vám nevyhovují rozměry krabic , které nenaleznete na našem e-shopu, a poptáváte krabice o speciálních rozměrech, můžeme pro vás vytvořit kartonové krabice na míru.


Pokud vás tedy zajímá, jak probíhá zakázková výroba papírových krabic , přijeďte se k nám podívat. Náš výrobní program vlnitých lepenek vychází z mezinárodního katalogu konstrukcí FEFCO, ale vždy zároveň dbáme na individuální potřeby našich zákazníků. Podle kódu FEFCO můžete jednoduše určit konstrukci. Prodej papírových a kartonových krabic , krabic na stěhování, archvičních krabic. V našem e-shopu naleznete také lepící pásky, fólie, obálky, vázací pásky, pytle na odpa igelitové a mikrotenové tašky.


Papírové pytle - jsou klasickým obalovým materiálem, hodí se skvěle na balení a skladování sypkých materiálů. Vyrábíme zejména pytle ventilové lepené, otevřené lepené, odnosné bez uch. Pytle vyrábíme z široké škály papírů, potisk až do barev. Klademe důraz na bezpečnost práce.


Rádi vám zpracujeme cenovou nabídku. Využijte našeho plného servisu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения