úterý 2. dubna 2019

Prodám vybavení prodejny

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů vybavení prodejny. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nástěné police a věšáky cena dohodou,pulty,regál,převlékací kabinky,sítě na zeď atd.


Rozměry viz foto Osobní odběr po telefonické dohodě. ZDE a uvidíte mé další inzeráty,. Nadále stojany kovové i do prodejny a další vybavení prodejny atd. Možnost i světelná reklama.


K odběru ve Zlíně za 4Kč, poštou neposílám. Všechny inzeráty a hodnocení uživatele. Chladící vytríny,pulty a další. Levně cena dohodou foto mohu zaslat na přání.


Prodejní pult, prodejní a prezentační regály, police, výčep, dřevěná předělující stěna s dveřmi. Vyrobeno na zakázku, ruční kování, vše masivní dřevo. Nové zadní celoroční pneu, vnitřek prodejny celý nový - nová podlaha, elektro, polepy.


Vybavení nerez, lednice, odsavač par, chladící pult, dřez a umyvadlo s teplou vodou. Skvělý společník na prodej občer. Reklamní poutače - vafle 6ks Zmrzlinové makety - 2ks Vaflovač - ks Zmrzlinový stroj Poutače zmrzlinové - 2ks Lednice s mrazákem. Jedná se o atraktivní produkt, zajímavá alternativa např. Nabízíme k prodeji plně zásobený obchod s oblečením a skladovým hospodářstvím, s veškerým potřebným zařízením.


Duvod prodeje - zavrení obchodu. Vířivka doposud v interiéru, velmi málo užívaná ve výborném stavu. Zde naleznete inzeráty s tématikou Vybavení obchodů.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Vybavení obchodů, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Vybavení obchodů na Vámi zvolené téma inzerce. Vše v bílé barvě, vysoký lesk, materiál mirror. Prodáme vybavení luxusní prodejny ! Vše ve výborném a zachovalém stavu!


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Nabízím k prodeji vybavení prodejny ,police,regály,prodejní stůl,lednici,pokladnu a další vybavení obchodu. Při odběru všeho velká sleva.


V nabídce je: 4ks bílých skříní 1ks prodejní pult 1ks zápultí 1ks vitríny guess. Kotouče 4x10kg, 2x18kg, 2x20kg,4x15kg 2x osa dlouhá (cca 10kg) Stojan na kotouče Lavice Rád poskytnu více informací. O ceně jsem schopen jednat. Prodávám více vybavení z prodejny , podívejte se na můj profil.


Prohlédněte si aktuální inzeráty vybaveni prodejny. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения