úterý 23. dubna 2019

Holení vousů

Holení a úprava vousů a knírů Z historie vousů Úprava vousů je v různých obměnách přijímána dosud. Babylóňané, asyřané a peršané nosili vous velmi pěstěný. Vous bys stáčen do trubiček a posypáván zlatým práškem.


Holení vousů

Nošení vousů bylo výsadou šlechticů, státních a církevních hodnostářů. Dobře oholené a upravené vousy jsou skvělým módním doplňkem. Co se týče jejich úpravy máte téměř neomezené možnosti – zde je pouze několik základních technik úpravy vousů , které vám pomohou začít. Pupínky po holení a zarůstající vousy mají svůj původ v geneticky dané tendenci k mimořádně kudrnatým vousům. Nepravidelný tvar kudrnatých vousů způsobuje, že vousy mají během dorůstání sklon tlačit proti povrchu pokožky.


U tohoto způsobu přípravy vousu na holení se docílí vedle učinného změkčování vousů i prokrvení pokožky a tím jej docílíme. Vous se vystuží , napřímí a změkčí. Holení nemusí být jen nepříjemná povinnost a podrážděná pleť. Napářka se používá na vous.


Hladce oholená tvář Vám dodá na mladistvém vzhledu, upravenosti a důvěryhodnosti. A nezáleží na tom, zda se holíte kvůli sobě, manželce a nebo. Philips OneBlade je nový revoluční hybridní zastřihovač, který dokáže zastřihovat a holit vousy jakékoli délky a vytvářet přesné linie a tvary.


Zapomeňte na používání několika nástrojů pro zastřihování, úpravu a holení vousů , OneBlade zvládne všechno. Jedinečná holicí technologie OneBlade kombinuje rychle se pohybující ostří (200x za vteřinu) se systémem dvojí ochrany, a poskytuje tak účinné a pohodlné holení delších vousů. Právě pro nás, pro které je holení nebo péče o plnovous něco víc než jen pár minut před zrcadlem denně, se snažíme mít vše potřebné.


Holení vousů

Protože nás holení a péče o plnovous opravdu baví, většinu zboží máme otestovanou sami na sobě. Nenabízíme nic, co bychom nepoužili. Spolupracujeme s lidmi, kteří jsou stejní. Zastřihávač vousů vám v prvé řadě umožní výběr určité délky zastřižení, čímž dosáhnete dokonalé úpravy. Zastřihovače vousů vám zároveň ušetří peníze a spoustu času, který byste jinak museli strávit u kadeřníka.


Holení vousů se tak stane nesmírně jednoduchou a možná i zábavnou činností. Mužný, primitivní a drsně autentický. Je zřejmé, proč hipsterský styl představuje hlavní trend v současné úpravě vousů. Odkaz na drsné dřevorubce Nové Anglie, noblesní viktoriánské muže či stylové chlapy od Brooklynu po Berlín zavrhl dětsky hladké tvářičky ve jménu plnovousů, knírů a osekaných tzv.


Holení vousů

Při holení dalších částí těla platí stejné zásady, jako při holení obličeje: aby holení proběhlo hladce, je na chloupky třeba nejdříve nechat působit pěnu, gel či krém na holení. Následně je třeba čerstvě oholené oblasti ošetřit zklidňujícím balzámem po holení bez alkoholu, abyste zabránili podráždění. Další funkce holicích strojků na vousy.


Zabraňuje krepatění vousů a vysoušení pleti. Dostane holicí pěnu až ke kořínkům vousů , aby se před samotným holením změkčily a nekladly břitvě či žiletce odpor, což je základem hladkého oholení. Jemně masíruje pokožku tváře. Až pro sebe budete hledat dokonalý styl vousů , začněte u tvaru obličeje. Shoda vousu s tvarem obličeje je důležitá pro nalezení celkového vzhledu, který vám sedne a zvýrazní vaše přirozené rysy.


Existují základní tvary obličeje a každý z nich je vhodný pro určité typy vousů. Níže se můžete inspirovat. Po holení vás čeká odejmutí planžetového či frézkového mechanismu a důkladná očista. V sadě bývají malé štětečky pro vymetení vousů a speciální spreje, jež mohou zároveň sloužit pro mazání konkrétních prvků.


Omývání pod tekoucí vodou. Způsob čištění, který se týká voděodolných holicích strojků. Produkty určené k péči o knír - vosky, hřebínky, pomády. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. I v tomto století má rituál holení břitvou své místo. Více než modelů břitev skladem. Poradíme a hned vyexpeduje. Možnost gravírování na čepel.


Tomu samozřejmě odpovídá například laserový naváděcí systém, LED displej s ukazateli. Holicí strojek a zastřihovač, na tvář a tělo pro zastřihování, tvarování a oholení libovolně dlouhých vousů a pro zastřihování a holení všech částí těla, oboustranné ostří s dvojí ochranou před pořezáním, vhodné i pro citlivou pleť, ochranný nástavec proti pořezání v citlivých oblastech, vodotěsný, pro mokré i suché holení , nástavce pro. PŘED A PO HOLENÍ Krémy, gely a pěny na holení Péče o pleť a vody po holení POMOC A PODPORA Kontakt SMLUVNÍ PODM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения