středa 24. dubna 2019

Specifikace návěsů

Nejpoužívanější typ návěsu pro většinu přepravovaných komodit. Rozměry a kapacita se mohou lišit podle typu konstrukce a roku výroby. Plachtový typ návěsu o objemu 1cbm.


Pokud potřebujete více detailních informací, zeptejte se nás na to, co vás zajímá. Zabýváme se renovací a opravami nástaveb motorových vozidel, jako jsou např. Materiály - ocel, nerez, hliník. Jsme vlastníky nejrůznějších návěsů.


Prohlédněte technické specifikace návěsů pro nadměrné náklady, které používáme pro přepravu vašeho nákladu. Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé pronájmy návěsů specifikace FRIGO. Pro více informací nás prosím kontaktujte. Kögel Mega MAX točnice 9mm.


Chladící návěsy pro přepravu zboží podléhající rychlé zkáze. Tyto návěsy a přívěsy se vyznačují velmi kvalitním dílenským zpracováním, jak je u německých produktů dobrým zvykem. Firma WEB Trailer dodává kompletní sortiment návěsů a přívěsů, které jsou vyrobeny podle vlastní technické specifikace. Motem této značky je přivést zákazníkům nejvyšší kvalitu za rozumnou cenu. Páteř, poskytující vozu extrémní a bezkonkurenční krutovou a ohybovou tuhost, prochází pod automobilem v jedné ose, před zadními nápravami je do ní včleněna sestupná převodovka.


Jednotka určená pro dlouhodobý monitoring návěsů a přívěsů. Její předností je, že umožňuje dobíjení baterie, když je připojen zdroj energie, tzn. Na jedno nabití sleduje až roky a tis km při 15min intervalu.


Na přepravu nadměrných nákladů používáme různou techniku, vhodnou pro daný náklad. Naši zkušení prodejci Vám rádi pomohou s výběrem, financováním i doplňkovými službami. MAZ-200: specifikace , ceny, fotky a recenze Sovětský vůz MAZ-2(fotografie jsou zapnutéstrana) je nejsilnější auto vytvořené v poválečném období. I když má nejbíže k firmám a osobám v okolí, kterým jsou hlavně města Hradec Králové, Pardubice, dále Chrudim, Přelouč, Slatiňany a další v okolí sídla firmy, působí také nad rámec tohoto regionu.


Vykládání návěsů je polovina velikosti vozu stejné velikosti. Přepravuje stavební materiály dvakrát tolik, což znamená, že se rychleji zaplatí. Spolehlivý podvozek je jedním z nejdůležitějších provozních podmínek pro takovou techniku, protože při přemísťování návěsu největší zátěž spadá přesně na tuto část. V případě ležících silo sedlových návěsů a sklápěcích sil PEMA sází převážně na značku Feldbinder.


Samozřejmě je možné na přání zákazníka dodat také značky Spitzer, LAG, Kässbohrer a další. Vozový park obsahuje následující typy vozidel, jejichž specifikace pokrývají typické standardní požadavky trhu. Kompletní technická specifikace produktu Klín zakládací plastový 4x 2x 2mm a další informace o produktu.


Specifikace Klín zakládací plastový 4x 2x 2mm - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nabízíme služby myčky pro velká vozidla – kamiony, autobusy, kamiony vč.


M3 nová atrakce, kolotoč. Reflexní pás červený pro reflexní polep návěsů , přívěsů a kamionů. Kvalitní značka Reflexite včetně schválení a atestů pro použití na silniční vozidla. Vhodné k aplikaci na skříně i plachtovinu. Balení po 50m, prodej po 1m.


Schváleno podle EHK 1třídy „C“. Každá náprava je vyrobena z masivního ocelového profilu na jehož konci je připevněn buben kola s brzdami a přírubou pro přišroubování disku. Proto naše návěsy nemají „roztažená kola do X“ jak můžete vidět u jiných návěsů. Jednotlivé nápravy jsou připevněny k podélným nosníkům na dvou místech.


Výroba a prodej: - traktorové fekální návěsy, přívěsy a nástavby o objemech až m- aplikátory kejdy (kejdovače), digestátu, močůvky, výpalků apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения