pátek 12. dubna 2019

Seznam věcí na přežití

Plevel se nemusí nacházet nutně jenom na záhonech na vaší zahradě. Může být součástí příjezdových cest a chodníků. Pokud je máte zhotoveny z dlažby, tak začne mezi spárami postupně vykukovat a růst.


To celý vzhled cest a chodníků velmi hyzdí. Udělejte si seznam všeho nezbytného pro základní přežití v krizové situaci.

Dejte si tyto věci na jedno místo. Dalším krásným příkladem byla příručka snadného přežití v horách, kterou jsem četl. Na tom jsou špatné hned tři věci. První je doporučení pohybovat se na lavinovém svahu – to může dělat. Přesný seznam věcí nezbytných pro zážitkový kurz přežití od nás dostanete před samotným zážitkem.


Zážitek probíhá ve skupince cca 4-osob. Když už nám zavřeli kina, nezbývá než čerpat ze streamovací nebo domácí nabídky.

A u toho se trochu vzdělávat. Na co se připravit, pokud dojde k nejhoršímu a civilizace padne? A co přesně v takové situaci dělat?


Nabíráme dobrovolníky, kteří jsou ochotni se podílet na sociálních experimentech, skupinových veřejných vtipech, které budou lidem poukazovat na jejich nedostatky. Jedná se o komplexní zastoupení všech věcí , které by se nám mohli hodit v jednom malém skladném balení. Takovou krabičku si můžeme buď zakoupit hotovou, nebo si ji poskládat podle toho, co si myslíme, že je důležité. Vždy by měla obsahovat sadu na chytání ryb, šitíčko, křesadlo, prezervativy a další. Pokud budete pokračovat na tento web, souhlasíte, že můžeme ukládat a používat soubory cookie na vašem zařízení, které slouží pro přístup k tomuto webu.


Výchozí bod je cca kilometrů od Tábora, na vlastním lesním pozemku na samotě, v blízkosti Lužnice. Z tohoto místa budeme dále vyrážet do okolních lesů. Kurz je kombinací teoretických informací, které vás mají připravit na možné situace, a praktických částí, kde si jednotlivé věci máte šanci efektivně vyzkoušet. Těch věcí je celá řada a seznamů na internetu požehnaně.


Na dobrodružných výpravách se může cokoliv zvrtnout, tak u sebe vždy mějte výbavu na přežití v přírodě! Expedice zásilek funguje normálně. Osobní odběry e-shopových objednávek jsou možné na našich prodejnách během upravené otevírací doby.

Co dělat, když se ztrátíte v divočině? Tady máte globální příručku, jak přežít. Sbalit se na dovolenou tak, aby nic nechybělo a nejlépe ani nepřebývalo, je celkem umění.


A rok si to všechno pamatovat nebo neztratit papír, to je umění ještě větší. Proto je tu náš chytrý seznam věcí na letní dovolenou. Ani seznam léků samozřejmě nesmí chybět.


Prostě to máme komplet! Jak na to Ať dítě balíte na letní tábor poprvé, nebo podesáté, praktický seznam nezbytností přijde vhod. Blbenkový seznam se občas hodí.


Níže uvedený seznam je maximalistický a je dělán spíš na cesty do tepla s cílem dostat se pod kilogramů. Vše je o minimální váze a velikosti (spacák do 600g). Nový školní rok se nám pomalu ale jistě blíží a pro některé (jako třeba pro mě) to znamená velké balení a přesun věcí na internát.


Seznam věcí , co si sebou sbalit na internát ! Přežití v přírodě je většinou ovlivněno psychickým a fyzickým rozpoložením člověka, ale svůj podstatný vliv na přežití mají i vhodné pomůcky a potřeby. Pro přežití v přírodě je důležité zajistit si oheň a jídlo. Jinak je jasné,že je těžké se dopředu připravit na všechny eventuality a tak se seznam prodlužuje o věci které nakonec nevyužiješ. Ahoj to nemůžeš do 50l batohu nacpat, seznam je to pěkný některé věci tam máš podle mě zbytečně dvakrát.


Podle mě to bude hrozně težké ale zvládneš s tím zabezpačit tak členou rodinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения