pátek 26. dubna 2019

Nábytková noha dřevěná

Dřevěná soustružená nábytková noha č. Nabízíme dřevěné nábytkové nohy, nohy k nábytku. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Všechny nohy jsou stavitelné, tzn. Hliníková nábytková noha se závitovým čepem s nastavením výšky dovoz z Německa. Nábytkové nohy koupit o objednat u OBI.


Níže uvedené produkty lze využít v širokém okruhu aplikací: na židle, skříně, vitríny, jídelní stoly, konferenční stoly, atd. Levné nábytkové nohy - velký výběr naleznete online na BauMax. Místo čepu může být osazena šroubem M8. Soustružené nábytkové nohy vyrábíme z kvalitního bukového dřeva.


Plastová nábytková noha M8. Skladem od Kč Detail. Hledáte kvalitní nábytková dvířka nebo dvířka ke kuchyni od českého výrobce? Jsme specialisté na výrobu a prodej nábytkových a kuchyňských dvířek na území České a Slovenské republiky. Police a nábytkové desky koupit o objednat u OBI.


Na Vaš požadavek můžeme osadit čepem. Základem této nohy je dřevěný korpus z bukového dřeva na který je: Noha č. Drevená nábytková noha z masívneho dreva, noha stolu a skriní v antickom štýle. Nižšie uvedené produkty je možné využiť v širokom okruhu aplikácií: na stoličky, skrine, vitríny, jedálne stoly, konferenčné stoly, atď.


Všetky sústružené prvky dodávame v prírodnom prevedení (bez lakovania alebo morenia). Kovová moderní noha černé barvy. Zobrazeno – z položek.


Doporučená výška nohy - 5mm, plastová záslepka. Vyšší nohy umíme na zakázku vyrobit, avšak bez záruky na příčnou stabilitu. Nožky umíme lakovat do barev podle RAL.


Jednoduchý systém upevnění i velká stabilita za skvělou cenu. Sústružená nábytková noha môže mať upravený ktorýkoľvek parameter! Môžete si ju objednať s menším alebo väčším priemerom, ale ak chcete nižšiu alebo vyššiu, ani to nie je problém!


Ak na montáž potrebujete čap, vysústružíme ho, jeho priemer a dĺžka môže byť ľubovoľná! Vyrábíme z kvalitního smrkového dřeva. Dodáváme : přírodní provedení.


Stolová noha válcová zvýšená, vyrobena z galvanicky lakovené a nebo pokovené oceli. Kulatá stolová noha s výškou 7mm a průměrem mm. Noha je určena pro stoly výšky cca 7až 7mm dle tloušťky stolové desky a výšky.


MIMOŘÁDNÉ OPATŘENÍ nebude možné zboží zasílat na dobírku nebude možná platba přepravného v hotovosti rádi bychom Vás informovali, že vzhledem k situaci ohledně šíření nákazy koronavirem jsme nuceni od 17. Tvarově originální bukové nebo dubové nohy ke stolům a konferenčním stolkům, taburetům, ke křeslům a židlím nebo jako nožičky k historickému nábytku. Podložka pod nohy rozkládací RELAX. Zahradní nábytek z masívu - Nábytek Mirek Nejen moderní zahradní stoly vyrobené z masivu.


V našem e-shopu najdete kvalitní vybavení pro Váš byt, kancelář, dům i dílnu. Exkluzivně nabízíme policový Element systém, seženete u nás i dveřní kování, interiérové i venkovní kliky, věšáky, nábytkové i stolové nohy. Když se vám na nábytku rozbije nábytková mechanika, tak nemusíte hned běžet ke kontejneru.


Kabely od počítače už nemusíte vést horem i dolem, zkuste si ulehčit práci průchodkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения