pátek 19. dubna 2019

Narex ždánice

Novinky z NAREX Ždánice. V katalogové části webu naleznete novinku v sortimentu - vysoce výkonné závitníky s novou ochrannou známkou - NX PRECISION TAPS. News from NAREX Ždánice.


In the catalogue section of the website you will find new items in our product range - high performance taps bearing a new trademark - NX PRECISION TAPS. Mezi vyráběným sortimentem lze nalézt závitníky strojní, tvářecí, maticové, soupravy závitořezných nástrojů apod. Kromě výše uvedeného vyrábí firma i na zakázku dle požadavků zákazníka. Firma vlastní i moderní kalírnu, kde kromě vlastních výrobků zušlechťuje i. Narex is the largest manufacturer in the Czech Republic and one of the largest in Europe.


Výroba a prodej závitořezných nástrojů z rychlořezných ocelí. Nabízíme závitníky strojní, tvářecí, maticové a sadové, soupravy závitořezných nástrojů, závitové kruhové čelisti a ruční nastavitelná vratidla. Produktová řada NAREX Ždánice. Whitworthův jemný závit BSF. Metrický závit ISO pro závitové drátové vložky.


Trubkový válcový závit. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Narex je Česká značka, vyjímečná a seriozní firma, která dbá na dobré jméno a spokojenost zákazníka.


Narex je jediný Český výrobce nářadí, který vlastní vývojové centrum v České Republice a naslouchá přáním Českých zákazníků. Narex je profesionální České nářadí nejvyšší kvality, za přijatelnou cenu. Get Access To Inventory That Ranges From Whole Power Plants To Individual Parts. Huge Range Of Fluorescent Tubes.


Narex ždánice

Free Shipping Available. Choose the perfect machine from over 200listings. As part of new high precision line NX PRECISION TAPS there is introduced new design of high helix (50°RSP) taps for blind holes with universal application - ideal for use in structural steels, stainless steels, heat resistant steels, cast irons, also in aluminium alloys. To extend the NX PRECISION TAPS high productive line, company NAREX Ždánice , spol.


I přes nařízení vlády proti šíření onemocnění COVID-fungujeme dál. Berte ale prosím na zřetel, že část sortimentu ochranných pracovních pomůcek je z důvodu velké poptávky momentálně nedostupná. Ponúkame rozsiahly sortiment výkonných nástrojov najvyššej kvality. Narex Ždánice – nástroje profesionálov za bezkonkurenčne najlepšie ceny na trhu.


Tovar, ktorý máme aktuálne SKLADOM vám doručíme už do hodín. Nezmeškajte akciový VÝPREDAJ na narex Ždánice – nástroje profesionálov za skvelé akciové ceny. Všechny informace o produktu Závitník NAREX Ždánice Strojní závitník Mx HSSE DIN 37 porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze NAREX Ždánice Strojní závitník Mx HSSE DIN 374. Do you know your browser is out of date? For the best experience using our web site, we recommend upgrading your browser to a newer version or switching to a supported browser.


Společnost NAREX Ždánice , spol. Ve výrobě závitořezných nástrojů máme dlouholeté zkušenosti a jsme dnes jejich největším výrobcem v České republice a jedním z největších. Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy NAREX Ždánice , spol. Aktuální i úplný výpis firmy NAREX Ždánice , spol. Narex on suurin valmistaja Tšekissä ja yksi suurimmista Euroopassa.


Narex Zdanice yhtiö on erikoistunut korkealuokkaisten kierretappien tuotantoon. Yhtiön historia ulottuu yli vuoden päähän. Tuotannosta menee vientiin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения