pondělí 8. dubna 2019

Spz se jmenem

Imitace automobilové registrační značky (RZ, dříve SPZ ) se jménem ve více rozměrech od drobných na kolo až k reálné velikosti značky. Možností volby vlastní barevné kombinace. SPZ MOTO normal-Ramecky na SPZ Ramecek na SPZ SPZ okresu a. SPZ podle SPZ kraju spz se jménem- SPZ reflex- SPZ SPZ samolepky SPZ jmenovky.


Od příštího roku si řidiči můžou nechat vyrobit SPZ na přání.

Třeba s oblíbenou kombinací čísel nebo se jménem (ilustrační foto)Foto: Filip. Nenahrazuje oficiální SPZ. Písmo či číslice se mohou od oficiálních SPZ lišit! Vyrobeno ze slitin lehkých kovů, s logem EU - CZ, podklad všech registračních značek je reflexního provedení.


Originální dárek k narozeninám, jako svatební dar pro novomanžele nebo k výročí svatby. Text pouze na SPZ nikoli na podložce. Zcela chápeme, že Vás nudí sériově vyráběné cedulky, které má každý, navíc se můžete setkat s nedostupností Vašeho jména v designu, který chcete.

Nabízíme tedy zakázkově vyráběné spz jmenovky o formátu SPZ - 52x11cm, jakékoli jméno či přezdívka pro nás není problém. Vaše jmenovka bude prostě Vaše. Nejlepší dárek pro kamioňáky - dárek se jménem. Tričko se jménem řidiče kamionu alá jmenovka SPZ. Tričko je vyrobené ze 1 bavlny vyšší gramáže předního evropského výrobce textilu.


SPZ můžeme vyrobit v menším či větším rozměru, v jiných barvách, SPZ můžete mít i pouze jako samolepku. Na SPZ nemusí být pouze jméno, ale i různý text (např.: NEVĚSTA, ŽENICH, NOVOMANŽELÉ, …). Cena za výrobu SPZ o jiných než běžných rozměrech Vám bude propočítána a obratem sdělena e-mailem nebo telefonicky. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma spz se jménem. Ušetříte tak čas i peníze.


V okamžiku nedodání zásilky přebíráme zodpovědnost a utracené peníze vám sami vracíme. Skvělý doplněk nejen dětských vozítek, ale i kol, kočárků, motorek, tašek, batohů, skříněk, nástěnek a mnoho dašího. Můžete je připevnit dvojicí přísavek nebo zavěsit přímo na zeď. Některé druhy jsou lisované z hliníkového plechu. Naše SPZ nejsou určeny pro vozidla v silničním provozu.


Nejedná se o právoplatnou.

Tyto značky nesmí mít všechny náležitosti originálních SPZ (RZ). Jsme firma AUTO Two M s. Jméno si prosím zadejte do poznámky u produktu. Jmenovka na kočárek je super dárek na kočárek. Balení obsahuje i materiál pro připevnění.


Dejte o sobě vědět vlastními držáky SPZ Vaší firmy v 3D provedení. SPZ se jménem, fotkou nebo obojím ve dvou velikostech! D reklama je nejúčinnější. Naše podznačky jsou elegatní, zaujmou 3D provedením a chromem a především Vám je vyrobíme přímo dle Vašich potřeb a požadavků!


Naše 3D podznačky Vám již konkurence nesundá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения