úterý 9. dubna 2019

Panoptikum karlovy vary jídelní lístek

Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je! V Restu používáme cookies pro zajištění správného chodu webu, k analýze návštěvnosti, ke sledování. Restaurace Panoptikum v Karlových Varech už se těší na vaši návštěvu. Stylová restaurace Karlovy Vary v Alžbětiných lázních - výhodné polední menu, příznivé ceny, krásné prostředí.


Pivní restaurace Panoptikum je moderním konceptem pivnice přímo v centru Brna. Na našem jídelním lístku najdete pečená žebra, pivní pochutiny, steakovou kuchyni i české hotovky. Denní menu v centru Brna. Vaříme pro vás denně od 1do 2hodin. Aktuální polední menu, kontaktní údaje a otevírací doba.


Karlovy Vary Pokud si myslíte, že jste už v Karlových Varech byli opravdu všude, a nebo naopak se v našem lázeňském městě příliš nevyznáte a hledáte nějakou příjemnou restauraci rodinného typu s originálním interiérem a bravurně připravenými pokrmy, zajděte rozhodně do Charlestonu v samém centru Karlových Varů. Dopřejte si krásu lázní Karlovy Vary v kombinaci s návštěvou golfových hřišť, která patří k nejhezčím v České republice. Pobyt obsahuje ubytování s polopenzí, 2x green fee včetně golfové svačiny, volný vstup do balneo centra Mercedes a další služby. Kvalita a čerstvost surovin je zde na prvním místě. Nabízíme speciality z české i mezinárodní kuchyně a velký výběr čerstvých ryb.


K výběru je připraven letní a zimní jídelní lístek , doplněný o svěží sezónní menu. Naši sommeliéři Vám doporučí nejlepší ročníky vín. Vše pro Váš nezapomenutelný gastronomický zážitek. V neoklasicistním interiéru se vyjímají štukem zdobené stěny a velká okna vybízejí k výhledu na lázeňskou promenádu.


Novissimo café, bar a restaurace Karlovy Vary - přijďte k nám na polední menu, ochutnat Tyrolské speciality, pravou italskou kávu Caroma nebo u nás oslavit narozeniny! Přípravě pokrmů v naší restauraci věnujeme hodně úsilí. Nejen že u nás vaří kuchaři s dlouholetou praxí, ale především si zakládáme na kvalitních ingrediencích. V neposlední řadě doporučujeme náš cocktailový lístek , na kterém najdete velké množství cocktailů, které Vám připraví odborně připravený personál a dále taktéž music club, kde uslyšíte pravou kubánskou salsu, merenque, bachatu atd. Celý příběh si můžete přečíst na webu: spuntaknoflik.


Ve Výletním areálu Diana navštívíte rozhlednu s panoramatickými výhledy na město Karlovy Vary a jeho okolí, unikátní motýlí dům, mini zoo a děti jistě bude bavit venkovní dětské hřiště. Součástí areálu je i historická výletní restaurace či stánek s rychlým občerstvením a suvenýry. Vítejte U Švejka Naší staročeskou restauraci najdete v lázeňském centru Karlových Varů naproti Divadelnímu náměstí. Pod rukama našeho mistra kuchaře, zde pro Vás vznikají lahůdky tradiční české kuchyně, jakými jsou pečené vepřové koleno s hořčicí a křenem, pečená kachna se zelím, Staročeský obložený talíř, vynikající hovězí gulášek, neméně. Karlovy Vary –Jenišov Změnit pobočku Vážení zákazníci, vzhledem k nařízení Vlády ČR o omezení provozu restauračních zařízení jsou pro Vás tento týden restaurace uzavřeny.


Využijte naši nabídku hotových jídel s sebou, která pro vás vaří naši kuchaři. Malá jídla (předkrmy) ks: Šunková rolka s křeneKč: 1g. Jídelní a nápojový lístek.


Nacházíme se přímo v centru města Karlovy Vary na pěší zóně. Vás příjemné prostředí, skvělá obsluha a znamenitá STAROČESKÁ KUCHYNĚ. Nabízíme široký výběr hotových i minutkových jídel, speciality české a mezinárodní kuchyně.


Bohatý výběr polévek, předkrmů, ryb, chuťovek k pivu. VÁCLAV RIEGER, VEDOUCÍ OBLASTI ONTRADE KARLOVY VARY PLZEŇSKÝ PRAZDROJ A. Pro naši školu mimořádná kvalita zázemí s excelentní gastronomií motivující žáky k odbornému rozvoji a zájmu o obor. Jinak též jedinečný a perspektivní koncept propojení odborného vzdělávání s reálnou komerční sférou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения