čtvrtek 11. dubna 2019

Palička na mojito

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vynikající pro přípravu Mojita, Caipirinhy a ostatních míchaných nápojů, které vyžadují drcení ingrediencí přímo ve sklenici. Vyrobeno z prvotřídního odolnéh. Palička na Mojito a Caipirinhu Tescoma myDRINK. Tlouček vhodný na přípravu oblíbeného kubánského nápoje Mojito a ostatních míchaných nápojů, které vyžadují drcení ingrediencí přímo ve sklenici.


Klasický dřevěný tlouček na Mojito s nádhernou a příjemnou rukojetí. Je ideálním pomocníkem v každé domácnosti a baru. Tlouček je vyroben z kvalitního masivního bukového dřeva, v provedení natur. Snese velmi vysokou teplotu, jak plusovou tak mínusovou, nekroutí se, nepraská a netřepí se. Dřevěný tlouček bude Vaším skvělým pomocníkem při přípravě oblíbeného kubánského nápoje - Mojita a ostatních máchaných nápojů.


Veškeré objednávky stále expedujeme a doručujeme druhý pracovní den až k Vašim dveřím. Vynikajúca pre prípravu Mojito , Caipirinhy a ostatných miešaných nápojov, ktoré vyžadujú drvenie ingrediencií priamo v pohári. Chcete vedieť, či je cena 5. Sítko na čaj z prvotřídní nerezavějící oceli. K pohodlnému nabrání a louhování sypaného čaje.


Dřevěný tlouček vhodný na přípravu oblíbeného kubánského nápoje Mojito a ostatních míchaných nápojů, které vyžadují drcení ingrediencí přímo ve sklenici. Letním míchaným drinkům nelze odolat, ať jste kdekoliv. Kromě báječného osvěžení, které v parných letních večerech přijde vho dokážou odbourat ostych a… prolomit ledy.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Mojito kombinuje vynikající chutě čerstvé máty, třtinového cukru a nejlepšího jamajského rumu.


Vapování tohoto drinku oceníte zejména v horkých letních dnech. Příchutě Flavourtec jsou vhodné pro míchání vlastních náplní, nebo dochucování již hotových e-liquidů. Vyznačují se velmi intezivní a věrnou chutí. TESCOMA palička na Mojito a Caipirinhu myDRINK.


Tuto paličku je možno použít také jako drtič na česnek. Dárková sada pro všechny komu chutná obíbené Mojito. Relaxujte a nechte se unést aromatickou vůní bílého rumu, třtinového cukru, limetky a máty. Jedná se o opravdu osvěžující pití - dárkový set zahrnuje také paličku na rozdrcení ingrediencí, které pak uvolní jedinečné aroma.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur id velit ultrices, mattis metus at, pharetra nisi. Aliquam pulvinar sed tortor non tristique. Duis augue magna, faucibus fermentum arcu nec, porta aliquam eros. Aenean eu neque at lacus faucibus faucibus ac et est.


Vytvořte si zdarma účet na Bonami a ihned získáte 1Kč na svůj nákup i přístup k dalším. Hledáte ČistéDřevo palička na Mojito a Caipirinhu? Dál už hledat nemusíte!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения