čtvrtek 4. dubna 2019

Laboratorní sklo prodej

Již více jak let nabízíme našim zákazníkům široký výběr laboratorního skla, porcelánu a dalších laboratorních pomůcek z plastu, pryže či silikonu. Výroba a zpracování laboratorního skla. Hradec Králové - výroba skla, porcelán,. Prodávám laboratorní sklo , v dobrém stavu a schovano na půdě.


Jsem původem vystudovaná laborantka a prakticky celý profesní život se pohybuji, různou formou, v nabízeném sortimentu, včetně prodejny laboratorního skla, kterou řadu let provozoval můj otec a já mu s prodejem pomáhala. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete.

Pece laboratorní a muflové, rychlospalovací zařízení Hnízda topná Desky topné a varné. V naší nabídce jsou široce zastoupeny laboratorní přístroje zahraničních i tuzemských výrobců. Pro celý sortiment zajišťujeme záruční i mimozáruční servis a samozřejmostí je rovněž zajištění odborné instalace, zprovoznění a zaškolení obsluhy.


Na český a slovenský trh dodáváme špičkové přístroje zahraničních firem ( zastupujeme více než firem). Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Vyberte si z široké nabídky laboratorní techniky Pomůžeme s výběrem nejvhodnějšího přístroje a pomůcek Zajistíme odborný servis, kalibraci i validaci. Kompletní služby pro laboratoře, projektování laboratoří, stavební úpravy pracovních prostor a dodání ?

Aktuální katalog firem v kategorii laboratorní sklo. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. BDL Vše pro laboratoř na jednom místě. Umožňujeme vám získat vše, co potřebuje vaše laboratoř, snadno, včas a na jednom místě.


Naše portfolio obsahuje kvalitní laboratorní potřeby pro všechna odvětví: doručíme vám výkonnou centrifugu, drobnou kapiláru i chemikálie nejvyšší jakkosti. Kliknutím na níže uvedený odkaz Odeslat, v souladu se zákonem č. Tyto údaje poskytuji společnosti KAVALIERGLASS, a. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba GLASSTAR, Petr Prokeš - laboratorní a technické sklo , Keramika Vach,. QuikRead go CRP přístroj nové generace pro stanovení CRP, jednoduchý test pro kvantitativní stanovení koncentrace C-reaktivního proteinu v plné. Rád odkoupím i celou pozůstalost , hodinky, porcelán, mince, řády, obrazy,sošky,šperky,brože atd. Nabízím velmi slušné jednání a těším se na Vaše nabídky.


OOPP - ochranné prostředky - NA DOTAZ. V souvislosti s aktuální situací jsou ochranné roušky a respirátory bohužel VYPRODÁNY. Chladiče a aparatury Chladiče a aparatury včetně zajištění oprav a výroby na zakázku. Laboratorní sklo Sklo pro domácnost Varné sklo. Hlubokomrazící box XLT C7 -65⁰ C, l, pultový box.


Nabízíme také servisní podporu a poradenské či konzultační služby.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Výrobky vysoké kvality potvrzeny certifikáty ISO. Máme pro Vás slevové kupóny. Pro naše zákazníky stále připravujeme různé odměny ve formě dárků, slevových voucherů, soutěží a akčních nabídek.


Vybírejte z 1inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения