čtvrtek 11. dubna 2019

Plechová skříň na nářadí bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plechová skříň. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dříve sloužila jako sběrná skříň na výměnu pracovních oděvů. Skříně jsou bez klíče, zamčené.


V horní části výklopná dvířka. Kč , Křemže betonová skříň na uzávěr plynu, dvířka plech betonová skříň s vymývanými kamínky na uzávěr plynu, plechová. Kvalitní plechové skříně.


Nabízíme zde veškerý kovový nábytek - kovové skříně do kanceláří – kartotéky na ukládání dokumentů formátu A A A policové skříně, výkresové skříně na formáty výkresů Aa A kancelářské stoly a kontejnery, trezory a ohnivzdorné skříně, regály. Na českém trhu působíme už více než let. Za tu dobu jsme si postupně vybudovali úzký vztah s více než 1výrobci a dodavateli kvalitního kovového nábytku a dalšího sortimentu.


Uspořádaný a uklizený prostor je základ pro kvalitní a rychlou práci. Naše kovové skříně na nářadí a nářaďové skřínky vám pomohou zorganizovat prakticky cokoliv. Nabízíme plechové skříně s policemi, zásuvkami nebo závěsné skříňky na nářadí.


Samozřejmostí je sortiment vybavení zásuvek na nářadí. Nabízím k prodeji uzamykatelnou plechovou skříň na nářadí. Výška 94cm, šířka 60cm,hloubka 39cm. Podat inzerát bez registrace.


Výprodej použitého kancelářského a , prodám, na prodej. Plechová kancelářská skříň – prodám, inzerce Nábytek Bazar. Dílenské skříně na nářadí. Alfou a omegou úspěšné práce je to, jak si dokážete práci a prostor na ni zorganizovat. A je jedno, zda jste obyčejný domácí kutil nebo pracovník v profi dílně.


Prostě pokud chcete mít práci zorganizovanou, budete potřebovat mít na svém pracovišti pořádek. Pokud hledáte kvalitní kovovou či plechovou skříň na nářadí , pak jste u nás na dobré adrese. Nabízíme kvalitní plechové , uzamykatelné kovové skříně na nářadí za výhodné ceny. Vás ve specializovaném obchodě zaměřeném na kovový nábytek pro vybavení kanceláří, dílen a šaten.


Nabízíme široký sortiment šatních skříní - svařované dvoudveřové skříně, skříně s dveřmi Z, půlené a boxové skříňky, ohnivzdorné a archivační otočné skříně, regály, dílenské stoly a ponky, dílenské policové a. Skříňka plechová na nářadí 430x200x200mm. Plastové nádoby na pitnou či deštovou vodu, ale i chemikálie. Prodám plechovou bednu na nářadí , je na kolečkách a má oj na snadné přesouvání, víko má petlici pro případné uzamčení. Bazar pro dům a zahradu Vybavení dílen plechová zásuvková skříň na ND k veteránům. Nástěnná nářaďová skříň svařovaná kovová dvoudveřová skříňka do dílenského provozu pro zavěšení na zeď.


Výbava skříní police, nosnost kg, výšková přestavitelnost v kroku mm. Uzamykání dvířek cylindrickým bezpečnostním zámkem Burg, dvoubodový rozvorový mechanismus. Nářadí na pizzu a příslušenství.


Plechové skříně s povrchovou úpravou nástřikem práškovou barvou. Mezi kovové skříně tohoto typu spadá široký sortiment různých kartoték, kancelářských nebo šatních skříní, plechové skříně na mapy nebo dokumenty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения