pátek 5. dubna 2019

Komaprim 3 v 1

POČET VRSTEV : – na proschlý základní nátěr nanášejte barvu KOMAPRIM 3v1. Počet vrstev 2- vrstvy, pro. Nát ěr oceli – KOMAPRIM 3vse nanáší na suchý, odmašt ěný, o čišt ěný ocelový podkla zbavený rzi, p řípadných nep řilnavých zbytk ů starých nát ěrů a prachu. P řed použitím KOMAPRIM 3vd ůkladn ě zamíchejte a na řeďte doporu čeným ředidlem.


Dlouhodobý antikorozní účinek, vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, připraven k použití bez základové barvy, rychleschnoucí.

O TOTO OPATŘENÍ NÁS POŽÁDALI NAŠI PŘEPRAVCI. STÁLE ZŮSTÁVÁ MOŽNOST PLATBY PŘEVODEM, PŘÍPADNĚ KARTOU - ONLINE. Základní a vrchní antikorozní barva na kov. URČENO K TÓNOVÁNÍ - cena bude navýšena o tónovací příplatek.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


SCHNUTIE : Náter je suchý na dotyk po hodinách, pretierateľný po hodinách.

POČET VRSTIEV : – Na preschnutý základný náter nanášajte farbu KOMAPRIM 3v1. Použití: efektivně spojuje bariérový a inhibiční antikorozní efekt. Vhodný na nátěry oceli a zoxidovaného pozinku v interiéru i exteriéru, např. E-shop stále v provozu! DÁLE INFORMUJEME O ZASTAVENÍ MOŽNOSTI PLATBY DOBÍRKOU.


Upozornění pro objednávky dobírkou, dopravce DPD příjmá pouze bezhotovostní platby. Doba doručení zboží může být z důvodu opoždění dodávek delší, než-li při klasickém provozu. Snažíme se dělat maximum, abychom Vám vyhověli. REACH) a nariadenia Komisie (EU) č. KARTA BEZPEČNOSTNÝCH ÚDAJOV Pozor Výstražné slovo Výstražný piktogram 2. Prvky označovania ťažký benzín (ropný), ťažká frakcia, hydrogenovaný Nebezpečné látky Štandardné vety o. Komaprim 3vbáze je syntetická antikorozní barva na železné kovy. Hodí se na ocelové konstrukce, kontejnery, strojní součásti, střechy, vrata, sloupy, zábradlí atd.


Dobře odolává vlhkosti, výsledný film má sametový. Barva je určená pro vnitřní i venkovní použití. Multifunkční nátěr na ocel, zoxidovanou pozinkovanou ocel nebo železo, na konstrukce, vrata, střechy, sloupy.

Vážení zákazníci, po aktualizaci informací od MPO můžeme mít od dnešního dne tj. Vám tudíž k dispozici ve standardní otevírací době mimo státních svátků. Xi-dráždivý N-nebezpečný pro životní prost ředí Ho řlavý.


Toxický pro vodní organismy, m ůže vyvolat dlouhodobé nep říznivé ú činky ve vodním prost ředí. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Přihlaste se k odběru novinek našeho e-shopu. Novinky e-mailem Doporučte nás Napište nám.


Používá se jako multifunkční nátěr na ocel, na zoxidovanou pozinkovanou ocel nebo železo, na ocelové konstrukce, vrata, střechy, s. Nátěr je suchý na dotyk po cca hodinách, přetíratelný po hodinách. VLASTNOSTI : Elegantný polomatný vzhľa rýchle schnutie, kombinovaný antikorózny účinok, jednoduchá aplikácia – pripravený na použitie bez základnej farby, široká paleta odtieňov. POUŽITIE: Efektívne spája bariérový a inhibičný antikorózny efekt.


Aplikace: štětcem, válečkem, stříkáním. Před čištěním odstraňte ze štětce a válečku co nejvíce barvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения