úterý 29. srpna 2017

Automyčka praha 4

Automyčka praha 4

S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a profesionality. Využijte našich služeb ještě dnes. Bezkontaktní mytí a čištění interiéru již do hodiny, tepování sedadel, čištění a impregnace kůže, renovace laku. V rámci prevence můžete využít novou službu - dezinfekci interiéru vozu ozónováním!


Automyčka praha 4

Pobočka Praha - Budějovická. Zobrazit umístění webu. Automyčka IMO Praha Holešovická tržnice. NC Eden, BB Centrum Brumlovka, OC Stromovka, Centrum Vinice.


Jednotlivé ceny v rubrice ceník. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na Slovensku, kde si můžete sami umýt, nebo jen opláchnout auto. Automotive Leasing Service, Automotive Parts Store, Car Wash 4. Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Kanceláře k pronájmu Praha 4. Moderní administrativní prostory. Výborná dopravní dostupnost.


Automyčka praha 4

Kompletní občanská vybavenost. Za bezkonkurenční ceny nabízíme širokou škálu mycích a konzervačních programů pro Váš automobil, používáme výhradně kvalitní švýcarské prostředky od společnosti RIWAX. Tyto prostředky využívají nanotechnologií pro prodloužení intervalu opakování ošetření a jsou šetrné k životnímu prostředí. Nemáte čas přivézt váš vůz za námi? Máme plně vybavený vůz s profesionálním detailerem, který je připravený kdykoli a kamkoli vyrazit.


Dnes už stačí objednat termín mytí a my dorazíme! Areál služeb pro motoristy. Tým pracovníků BDX Vám přeje mnoho šťastných kilometrů. Nabízíme profesionální ruční mytí osobních automobilů a službu odvozu vozu k vyčištění do km.


Při využití programů , získáte BOD do sbírací karty. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Myčky v regionu Praha - Najisto.


LBAutomobile autoservis pneuservis,. Provádím ruční mytí a čištění automobilů či voskování karoserií a tepování interiérů. Dále provádím ošetření kožených sedadel, pneumatiky, mezidveřních prostor a vnitřních i vnějších plastů. Provozuji autoservis a pneuservis s nabídkou přípravy vozů na. Praha nosí roušky - Výběr a případný výdej omezeného množství ochranných pomůcek Pokud potřebujete naléhavě roušky a nemůže si je obstarat jinak, můžete o ně v omezeném množství požádat na několika místech, které pro vás připravil Úřad městské části Praha 4. Ruční automyčka Hostivař Vladycká ul.


Automyčka praha 4

Zavolejte si a zeptajte se. Při čekání na umytí lze využít připojení k WIFI zdarma! Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat.


Unikátní design, nejmodernější technologie a perfektní umístění dělá s myčky Hloubětín ideální zastávku, ať už jedete pracovně, na výlet či za zábavou a nakupováním. Podbabská poskytuje bezdotykové mytí automobilů pomocí profesionální chemie. Díky špičkovým technologiím a neustálému výzkumu nejnovějších trendů v mytí a také díky tisícům prodaných myček v EU může DiBO nabídnout jedny z nejlepších mycích technologií pro osobní vozy, nákladní vozy, vlaky a jiná vozidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения