úterý 22. srpna 2017

Myčka siemens návod k použití

Dodržování tohoto návodu k použití je bezpodmínečným předpokladem pro ochranu zdraví osob a pro uznání odpovědnosti výrobce za případné vady výrobku v průběhu záruční lhůty. Před uvedením do provozu si vždy návod k použití pozorně přečtěte. Používejte myčku nádobí pouze v domácnosti a pouze k uvedenému účelu: k mytí nádobí v domácnosti. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru.


Obsahují důležité informace o instalaci, použití a údržbě přístroje.

Při dodání Okamžitě zkontrolujte obal a myčku nádobí, zda nedošlo k poškození při přepravě. Kontaktujte obratem Vašeho dodavatele či prodejce. Perfect: speedPerfect zkrátí dobu praní až o 60.


Neuvádějte poškozený přístroj do provozu. Bosch SPV46FX00E obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče. Na výběr budete mít různých mycích programů, ke kterým lze přidat speciální volitelné funkce.


Vsaďte na moderní myčku nádobí, která najednou pojme až jídelních sad nádobí. V závislosti na modelu Poškození Tento přístroj může opravovat a otevírat pouze příslušný technický pracovník.

Před zahájením těchto operací odpojte přístroj z elektrické. Vestavná myčka SIEMENS SR 55E507EU představuje nepostradatelného pomocníka každé moderní domácnosti. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Zvládne pojmout až jídelních sa takže se skvěle hodí i pro početnější rodiny. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Tato webová stránka používá cookies k lepšímu využití. Přejete si chytrého pomocníka, který místo vás umyje i obrovskou horu špinavého nádobí a nikdy neřekne ne? Nadále používat tyto stránky, souhlasíte s naší použití. POUŽITÍ Řezací hořáky typové řady X 5jsou určeny k tepelnému dělení nízkouhlíkových ocelí o tloušťce materiálu 3-3mm kyslíkem.


CONTENTS Safety information Safety instructions Product description Control panel Programme Chart Consumption values Options Before first use Daily use Hints and tips Ca. Návod k použití Pračka User Manual Washing Machine. ManuálDB je databáze návodů k použití , která se stále rozšiřuje o další manuály.


Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Ušetřete peníze, energii i svůj drahocenný čas.


Tento návod k použití Vám umožní po znat OpenStage a jeho funkce. Obsa-huje důležité informace pro bezpečný a řádný provoz OpenStage. Bude-li myčka nádobí namontována pod nebo nad jiné domácí přístroje, dodržujte informace k montáži v kombinaci s myčkou nádobí v montážním návodu příslušného přístroje.

Aby byl zaručen bezchybný provoz všech přístrojů, dodržujte také montážní návod k přístroji. Vždy dodržujte bezpečnostní pokyny. Tento návod k použití skladujte na dostupném místě pro budoucí použití. Navíc osobní odběr zdarma ve. Nezapomínejte, že tento návod k použití platí i pro několik dalších modelů.


Přečtěte si i další dokumenty dodávané s výrobkem. Siemens SN558S02ME, bílá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения