středa 30. srpna 2017

Daruji šicí stroj

Má pouze prasklý řemen jinak je plně funkčí. Doma na něj už není místo. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Průmyslový šicí stroj textima s rovným šitím. Velice rychlý stroj vhodný pro šití roušek, ale i všeho ostatního.


Sama šiji roušky tak snad někomu poslouží jako mně. Daruji za odvoz, delší dobu nepoužívaný ponorný, šlapací šicí stroj Minerva. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. Daruji starší skříňový šlapací šicí stroj Lada.


Součástí je skříňka, do které se stroj po použití vklopí. Pouze vlastní odvoz z Praha Bohnice. Nabízím šicí stroj značky Wutex. Nevím zda funguje, je pravděpodobné že ne, ale někdo šikovný si s tím jistě poradí.


K šicímu stroji je i příšlušenství (viz obrázek). Nové inzeráty v kategorii (Ostatní) drozdi. Ale z jednoho je trochu odebráno na knedlíky. Vyberte si co potřebujete z 8aktuálních inzerátů šicí stroj.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Netuším zda funguje, není vyzkoušeno. Pro nadšence či sběratele. Osobní odběr Velké Meziříčí. Kvalitní šicí stroj se vyznačuje především robustnější konstrukcí a kovovými součástkami.


Některé šicí stroje jsou již dnes vybaveny vrchním podáváním pro snadnější šití. Dům a zahrada - Stary sici bazar. Vybírejte z inzerátů. Daruji k ořezu a odvozu náletové dřeviny - Ostrava. Pořadí zájemců, pokud stroj do zitrka neodvezou.


Dám ho prvnímu kdo dřív přijde. Bez kabelu, není jak vyzkoušet. Kočku domácí - Darujeme kocourka do dobrých rukou. Moc rád se mazlí a spí v posteli. Je to gaučák ale lovecké pudy v něm bují takže když bude mít možnost jít se projít ven někde u baráku tak bude určitě vděčný ☺️ je mu necelý rok takže kastrovaný zatím není.


Overlocky jsou speciální stroje pro určitý druh šití. Při běžném šití je vždy spoustu práce se začišťováním, stříháním a sešíváním okrajů. Aperolu použitá světla: velký-2ks(32cm) střední-5ks(26cm) malý-5ks(19cm).


Jedno nebo dvě mají nefunkční měniče a možná nějaká výbojka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения