pátek 11. srpna 2017

Držák na lyže na zeď

Tento univerzální držák je vhodný pro přímou montáž na stěnu či strop. Je vhodný zejména pro uložení jinak prostorově poměrně náročného zahradnického náčinní jako jsou například hrábě či motyky, využijete ho i pro skladování např. A co takhle zkusit držák na lyže na zeď ? Výrobek disponuje prostorem pro pět kusů vašeho sezónního náčiní – pojme jak lyže , tak snowboardy, skateboardy či jiné nářadí.


Uloží je ve vodorovné poloze na zdi, takže ušetříte velké množství místa, které můžete využít jiným způsobem. Držák na lyže na zeď COMPASS.

Konstrukce je celokovová a tvořena pevnou základnou a sestavou háků, pro uskladnění párů lyží a hůlek. Háky jsou navíc opatřeny gumou, která zabraňuje pon. Představujeme vám vodorovný držák na lyže na zeď.


Tento produkt určený pro šest párů lyží splňuje všechny požadavky pro jejich bezpečné uložení ve vodorovné poloze. Máte rádi přehled ve svých věcech? Jakmile skončí chladné období, pohodlně a bezpečně v něm uložíte lyže , snowboardy i další sportovní vybavení.


Ať už máte na mysli lyže , snowboardy nebo třeba skateboardy, vhodným řešením pro vaši potřebu je držák na lyže na zeď. Nabízí vodorovné umístění hned pro čtyři páry lyží. Jeho použitím se vyhnete zdlouhavému vymýšlení, kam ve vaší garáži sportovní náčiní uložit tak, abyste ušetřili místo pro ostatní.

V nabídce máme různé typy držáků a háků v odlišných hloubkách. Ať už se montují na stěnu, nebo na strop, vždy splní svůj účel pro bezpečné zěvešení třeba žebříku, kabelu či hadice. Velmi oblíbený je praktický držák na lyže (pro dva páry) na stěnu, nebo speciální držáky disků kol od auta.


Zimní výbavu k držáku připevníte pomocí pásky a tím zabráníte pohybu lyží n. CELOKOVOVÝ DRŽÁK LYŽÍ na ZEĎ ( na páry) - COMPASS. Vaše cena v EUR (orientačně): 1EUR. Lámete si hlavu nad efektivním a zároveň bezpečným uložením lyží celé rodiny? Možným řešením je držák na lyže na zeď.


Pojme čtyři páry lyží do svislé polohy, která vašemu sportovnímu náčiní zaručí potřebnou stabilitu a komfort. Praktický držák lyží a hůlek s uchycením do stěny. Montáž držáku se provádí do zdi, pomocí vrutů. Stylový dřevěný nástěnný držák pro páry lyží a hůlek vyrobený z masivu smrku a buku. Ideální pro instalaci v předsíni, garáží a pod.


Jednoduchá montáž, vruty,hmoždinky a dřevěné krytky otvorů jsou součástí zásilky. Pomocí držáku na lyže snadno uskladníte mimo sezónu až páry lyží s hůlkami. Díky tomuto držáku, který se montuje přímo na stěnu, lze uložit až dva páry lyží jen s minimem nutného prostoru. Pro uložení lyží jsou potřeba kusy!


Cena je uvedena za kus.

Stěnu lyžárny můžeme vybavit modulárním systémem se závěsnými háky. Závěsné háky jsou nasazeny na hliníkový profil a snadno s nimi můžeme pohybovat a měnit tak jejich rozestavení. Na léto je možné zaměnit držáky na lyže za držáky na kola.


Jeden držák unese až páry lyží. Závěsný stojan pro přehledné uložení lyžařského vybavení. Kvalitní kovové provedení. Pogumované háčky zabrání poškrabání či poškození lyží.


Snadná instalace na zeď Vaší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения