pondělí 21. srpna 2017

Equa bank reklama herci

To bude oslíku, otřes se! V hlavní roli opět Roman Vojtek, který pomáhá nešťastnému rybáři se zlatou rybkou, dočká se i Káča (Eva Kekel Hacurová) s čertem a vodník. Inspirovali jsme se pohádkami, jako je Šíleně smutná princezna nebo Tři veteráni, kde pohádkový svět obsahuje také různé moderní prvky, z nichž některých si lidé všimnou až při opakovaném sledování. Vysílat je budou i stanice zastupované společností AT Media.


Online reklama poběží v několika formátech především na serverech idnes. Důraz na televizní reklamu. Druhou významnou část pak. Jsme banka s několika oceněními v prestižní soutěži Zlatá koruna.


Nabízíme moderní bankovnictví bez zbytečných poplatků. Neváhejte a přejděte k nám! Banky, a to po dobu nezbytně. Your browser does not support frames. Equa Bank Reklama Herci.


Film a TV drama TV série Postsynchrony Reklama Restaurování Hudba Ocenění. Dva nové televizní spoty, které se zaměřují na snadnou změnu banky, se na obrazovkách poprvé objeví 8. U nás máte výběry ze všech bankomatů v ČR zdarma. Platí i pro podnikatele.


Na obrazovkách poprvé objevily 8. PROCESSING OF CLAIMS AND COMPLAINTS OF THE CLIENTS OF EQUA BANK A. Zuno Bank , která i přes nižší sazbu přináší srovnatelný výnos díky způsobu, jak neplatit daň z úroků. Jsem jako Bůh, ale v lepším obleku,“ prohlašuje pyšně generální ředitel Centabanky Simon O’Reilly, který hledá způsob, jak snížit náklady a zvýšit zisk. Walter Ballantine utekl z vězení a už spřádá plány na další bankovní loupež. A tentokrát nehodlá troškařit!


Mobilní buňka jako dočasné sídlo finančního domu se zdá. I negativní reklama je reklama (i když tady se dá o negativitě dost pochybovat). Reklam prostřed na pobo Kontakt dostupn 2. V přípa reklama údajů v 3. Klient B reklama klientem povinno 7. Prošetře zbytečn jinak. V září banka oznámila změnu koncepce u běžného účtu, který je nyní snadno dostupný bez poplatků a je s ním možné vybírat ze všech bankomatů peníze zdarma, před pár dny ostře vstoupila na trh spotřebitelských úvěrů a nyní oznámila nového generálního ředitele.


Etapou zvýšené reklamní aktivity nyní prochází Air Bank. Její reklama je opět téměř všude, a to v televizi , na bilboardech nebo na zastávkách MHD. Venkovní reklama vychází z televizní reklamy. Objevuje se na ní stále stejná postava - bankéř Air Bank.


Na český bankovní trh vstupuje po Air bank a Zuno bank již třetí nováček. MediaGuru se zaměřil na nejzajímavější bankovní kampaně ze zahraničí. Německá preciznost v bankovnictví zřejmě zabírá Bank Forum - Commerzbank, Ukrajina Odpočívej v pokoji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения