úterý 8. srpna 2017

Pračka při ždímání píská

Při praní pračka strašné duní a při ždímání až píská. Ten rachot při ždímání je hrozný, ale jinak celkem ok. Jak zjistíte, které pračky jsou spolehlivé a netrpí častými poruchami, jaký dělají při praní hluk a jaké otáčky jsou při odstřeďování dostačující? Při tomto neodborném zásahu do.


Při posledním ždímání pak začala pračka strašně pískat , až pištět vysokým ostrým tónem, přestala až s ukončením ždímání. Nastavila jsem pak znovu ještě jedno. Ahoj, tak nám asi odchází pračka , při ždímání vydavá opravdu hrozný zvuk, jak když vzlítá letadlo. Při ždímání pračka silně píská ,čím to může být? Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.


Pračka při ždímání skáče. Vybírejte proto podle množství prádla, které perete nejčastěji. Neposedná pračka , která při ždímání skáče, může potrápit nejednoho z nás.


Důsledkem bohužel není jen velmi otravný rachot, ale i další nepříjemnosti, jako například zatarasené dveře místnosti, v případě malé. Jestliže se ale bouchání vyskytuje i při praní běžného prádla, mohou být vadné tlumiče, případně také pružiny vany. Pro začátek se zaměřte na maximální hmotnost, prádla, kterou pračka zvládne. Další možností je nedostatečné odčerpání vody z vany. Potom je při ždímání prádlo plné vody a tedy velmi těžké.


Zde by mohlo pomoci vyčištění filtru. Při další várce , tentokrát jen několika vlněných věcí věcí, jsem nastavila. Ale jinak pere dobře, ždíme OK, akorát si myslím, že už odchází, máme Indesitku 13tým rokem, takže má fakt nárok :-). Dostali jsme z pozůstalosti zachovalou pračku Bosch Maxx po prvním pracím cyklu při ždímání začala velmi hlučně klepat tento zvuk se nám zdá nenornální. Může nám někdo poradit co by mohlo být příčinou a jak ji odstranit.


Pračka při ždímání píská

Když si na ni sednu, vůbec to nezaznamená (mám kg), udržet ji při ždímání na místě je nemožné, jen ji to trošičku zbrzdí v devastaci. Detail otázky na Odpovědi. Perte velké a malé kusy prádla společně. Pokud je prádlo po doprání špatně vyždímané nebo pračka přestala ždímat úplně, je nejčastější důvodem automatické zapnutí funkce UKS - pračka kvůli špatnému vyvážení prádla automaticky snížila otáčky ždímání.


Udávají se hodnoty jak pro praní, tak pro odstřeďování. Jako tichou pračku lze označit tu, která při praní vydává hluk nižší než dB, a u ždímání pod dB. Programy, funkce a technologie. Každá pračka má odlišnou škálu programů a funkcí, které jsou určené pro nejrůznější potřeby. A nyní proč to takto probíráme ? Z takového materiálu potom velmi dlouhou dobu odtéká při ždímání voda a protože pračka nepozná, jaký materiál je vložený do bubnu, radeji počítá s tou nejhorší variantou.


Pračka při ždímání píská

Hlučnost čerpadel bývá totiž rozdílná v zaplaveném stavu a ve stavu kdy čerpají naprázdno. Zdá se to jako malý rozdíl, je ale nutné myslet na to, že slyšitelná hlučnost nestoupá lineárně s počtem decibelů, naopak každý decibel navíc je o poznání slyšitelnější (Zdroj: Epřehledy ). Jak vyřešit aby pračka neskákala a nerozbila mi. Přestože jsme podle návodu odstranili aretaci bubnu a pračku v koupelně srovnali do roviny, pračka při ždímání skáče.


Kdybychom ji nedrželi, rozmlá. Nikdy jsem neždímala více než na 8otáček. Koupili jsme si novou pračku. Rozdíl při pracím procesu tak může být i dB. Rozdíl mezi hlučnou levnější pračkou a kvalitnějším modelem může být doslova slyšitelný.


Spolu s pokročilou množstevní automatikou tak patří toto zařízení 2vmezi nejlépe vybavené modely. Jedním z nejdůležitější kroku při koupi nové pračky je její správné zapojení do provozu. Přečtěte si, jak postupovat a čeho se vyvarovat, aby vám pračka fungovala bez problémů. U každé pračky je vyjádřena její hlučnost v dB (decibely). Obvykle bývají uváděny dvě hodnoty hlučnosti, jedna při praní a druhá při ždímání.


UMÍSTĚNÍ: V první řadě vyberte vhodné místo. Přestože se WiFi a pračka zdá být na hlavu postavenou kombinací, tato funkce je skutečně zajímavá a přináší dokonalý komfort při praní. Navíc nabízí i diagnózu stavu spotřebiče. Snadno tak můžete zjistit, jestli pračka potřebuje profesionální servis, nebo jste jen stiskli nesprávné tlačítko.


Pračka při ždímání píská

Když při přepnutí na ždímání vodu vypustí, není to v čerpadle. Hladinový spínač pak nedovolí pokračování v programu, dokud voda nezmizí a ona nezmizí. Starou AEG jsem měl rád. Chyba bude v programu na máchání, že nesepne vypouštění.


Ale při ždímání už začala skákat po koupelně (nepomáhalo vyrovnání vodováhou) a kvalita praní šla dolů, takže jsem buben čistil každé páté praní. To rozhodlo, potřebujeme novou pračku. Prala celkem dobře – na let starou pračku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения