čtvrtek 24. srpna 2017

Odstavnovac angel prodám

V našem internetovém obchodě najdete dvouhřídelové odšťavňovače značek Green Star, Angel juicer a od dalších kvalitních výrobců. Díky těmto přístrojům si snadno připravíte zdravou šťávu. Pouze osobni odber Praha 7. Ostatní - Odstavnovac bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Odšťavňovač Angel Juicer je jedinečným přístrojem, který v mnohém předčil naše očekávání. Může se pochlubit svou skvělou výtěžností nesrovnatelnou s jinými odšťavňovači, a to zejména na listové a kořenové zelenině a bylinkách. Leštěný kryt motoru z hliníkové slitiny, plastové víko a sběrný koš Pogumov. Rádi pomůžeme vybrat odšťavňovač, který splní Vaše konkrétní požadavky. Nabízíme kvalitní odšťavňovače a mixéry různých značek a provedení.


Provádíme testy jednotlivých výrobků a odborně poradíme s výběrem vhodného odšťavňovače či mixéru. Nabízíme velmi kvalitní šnekové odšťavňovače Kuvings, Champion, Jupiter a další, které zajistí výrobu té nejzdravější šťávy. Hodí se také na odšťavnění listové zeleniny, bylin atd. Používaný je cca rok.


Koupil jsem si nový tip. Vhodný na přípravu šťávy z jablek, hrušek, rybízu, hroznů, rajčat, rakytníku, aronie, řepy atd. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Luxusní odšťavňovač Angel s největší výtěžností šťávy ! Premiové provedení se stylovým kovovým nerezovým tělem. Spojení stylového a funkčního designu. Je nerozbalený, v původních obalech, bohužel už po záruce.


Ale nedotčený, nepopužívaný. Inzerát byl odebran z oblíbených. Angel Juicer má výborné výsledky při zpracovávání mladého ječmene, listové zeleniny, bylinek, výhonků a klíčků. Díky nízkootáčkové Spiralpress technologii zachovává téměř 1 živin, vitamínů a chuti. Odšťavňovač je vyroben z vysoce odolného a kvalitního materiálu, který je zdravotně nezávadný a velmi jednoduchý.


Nutrifaster je určeny pro komerčné využitie v gastronomických prevadzkach, v zeleninových a ovocných barů a je nelepší volbou mezi komerčními přístroji pro restauraci nebo vo freshbaru. Velmi dobrý stav i vzhled. Odšťavňovač Rohnson R 4obohatí vaši životosprávu o čerstvou a zdravou šťávu plnou vitamínů. Odšťavňovač má výkonný motor o příkonu 8W, dvě rychlosti, první pro měkké a druhou.


Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. ProdáROHNSON R 427Ocenění v testech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения