středa 9. srpna 2017

Držák na toaletní papír strom

Držáky na toaletní papír stejně jako WC štětky naleznete na každém WC a všichni budou určitě souhlasit, pokud řekneme, že je to věc nadmíru praktická. Vybírat můžete mezi držákem s krytem, kdy je toaletní papír vidět jen z části, a nebo bez krytu, kdy je toaletní role papíru vidět celá. Držák toaletního papíru není nejvíce okouzlující svítidlo v koupelně, ale je nesporně nutné. Většina lidí jednoduše umístit toaletní papír na standardní držák vřetena, který je namontován na stěně dvěma svorkami.


Chcete-li v koupelně přinést trochu více stylu, můžete vytvořit vlastní držák toaletního papíru pomocí následujících nápadů. Držáky a stojany na toaletní papír 1Kč na první nákup. Vytvořte si účet a získejte slevu až 1Kč na první nákup.


Plastový držák na wc papír. Má obdélníkový tvar, je mírně tvarovaný. Rozmery má x 1cm. Upevňuje se pomocí šroubů, které jsou součástí balení.


Stojany na toaletní papír nebo držáky toaletního papíru - nezbytnost pro každou domácnost Vyrobeno s důrazem na detail, vysoce funkční a nenahraditelné v každé koupelně - takové stojany na toaletní papír můžete najít v naší neustále se rozšiřující nabídce. Stylová sada koupelnových doplňků, stojan a držák na toaletní papír , kartáč na WC, RIVALTA WENKO. I vaše WC si zaslouží vypadat k světu! Ať už tam trávíte jen dobu nezbytně nutnou, nebo si tam chodíte číst, zvelebte svůj záchod vhodnými doplňky - třeba držákem na toaletní papír , štětkou na WC nebo třeba stojanem na noviny. Sety a doplňky na WC vybírejte na FAVI.


Persönlicher Kundenservice. TÜV-zertifiziert - Jetzt direkt wechseln! Gründe, sich für unseren Ökostrom zu entscheiden.


Držák na toaletní papír určitě nepatří k těm nejvíce okouzlujícím částem příslušenství v koupelně ale mnoho z nás si neuvědomuje, jak může být zásadní. Může to být totiž kreativní doplně, který skvěle dotvoří vzhled místnosti. Naše nabídka je velmi pestrá – máme pro vás s krytem, bez krytu, s přísavkou, rezervní apod. Nepoškrábají se a září mnoho let jako nové.


TIP: Chcete, aby držák ladil s ostatními doplňky do koupelny? Závěsný držák a zároveň ochraný obal na toaletní papír lze zavěsit kamkoli, třeba na strom na potřebném místě. Lehoučký materiál ochrání toaletní papír před sněhem a deštěm. Detail produktu Do obchodu.


Materiál mosaz-povrchová úprava chrom. Držák snadno připevníte na obklady pomocí šroubků, které vám dodáme v balení. Tento produkt však můžete upevnit též kvalitním lepidlem. Lepidlo není součástí dodání.


AQUALINE - SAMBA držák toaletního papíru bez krytu, chrom (SB117) 1Kč. Kovový držák na toaletní papír zdobený ornamenty. Skladem u dodavatele, - dnů. Zásobník na toaletní papír Gigant střední, do půměru 260mm. Tyto zásobníky jsou téměř legendou na trhu, vyznačují se vynikající funkčností a dlouholetou spolehlivostí.


Téměř nulová poruchovost a nestárnoucí design, se. Dávno pryč je doba, kdy byl na každé toaletě totožný plastový držák wc papíru a stejná wc štětka. Dnes můžete vybírat z nepřeberného množství variant a materiálů.


Pořiďte si kvalitní držáky na toaletní papír od českých i zahraničních výrobců za nízké ceny. Kreativně navržený látkový držák Vás každý den pobaví. Držák se dá využít na toaletní papír , papírové kapesníčky nebo utěrky.


Nelze vybrat barvu, zasíláme provedení podle momentální skladové dispozice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения