úterý 15. srpna 2017

Symbol máchání na pračce

Ahoj ženy, prosí vás, jak poznám na pračce máchání ? Philco a je tam jen pár symbolů, ale nikde není symbol spršky či něčeho podobného, což by měl být symbol máchání. Jsou tam jen různé vaničky, pak tkaová jako vločka a něco jako šnek, ale to je asi ostřeďování ne? Symboly na zásuvce na prací prostředek.


Když máte prádlo v pračce a už jste vybrali typ praní, ždímání a teplotu, který mu bude nejlépe odpovídat, nastává čas přidat to, co vaše prádlo potřebuje, aby bylo čisté: prací prostředek a aviváž.

Pokud je podtržení přerušované, určuje nám mírné máchání i odstřeďování, a zakazuje ruční ždímání. Vanička s vnořenou rukou je znak pro ruční praní prádla s maximální teplotou vody. Na kterých pračkách je přímo nalepený slovní výklad symbolů, k některým je třeba – alespoň pro první pochopení – manuálu.


Přerušované podtržení pak určuje mírné máchání i odstřeďování a zakázané ruční ždímání. Dvojité podtržení pak vám ukazuje, že máte výrazně zredukovat množství prádla v pračce , nejlépe na jednu třetinu bubnu. Praní v pračce , normální mechanické působení, máchání i odstřeďování.


Velmi šetrné praní v pračce , mírné mechanické působení, máchání i odstřeďování, nesmí se ždímat ručně. Normální máchání a normální odstřeďování prádla. Praní prádla v pračce při maximální teplotě 95°C a při omezeném mechanickém působení.

Vanička je použita jako symbol znázorňující praní, ať už ruční nebo v pračce. Zkušené hospodyňky už podle pohledu na halenku nebo košili poznají, jak ji mají prát nebo žehlit. I tak se ale někdy může stát, že se halenka při praní trošku srazí a košile při žehlení mírně propálí.


Moderní pračky nabízejí celou řadu funkcí, které vám usnadní práci a přitom přispějí k efektivnějšímu praní. Při běžných denních povinnostech však mnohdy nestíháme věnovat patřičnou pozornost symbolům na pračce , a některé užitečné funkce tak ani nevyužíváme, protože nastavujeme programy více méně ze zvyku. Mechanické působení, máchání ve vodě o teplotě nejvýše 60°C a odstřeďování odpovídá normálnímu programu pračky.


Výrobek se může prát v pračce při teplotě prací lázně nejvýše 60°C. Extra máchání Tento spot řebič je navržen tak, aby šet řil vo-dou. Jestliže je však nezbytné máchat prádlo ve větším množství vody (extra máchání ), zvolte tuto funkci. Pračka provede několik přídavných máchání. Oděv se smí prát v pračce , ale vyžaduje velmi šetrný režim (jemné máchání i odstřeďování).


Pouze ruční praní (není-li stanoveno jinak, platí omezení zhruba na °C). Hodnota stupňů značí maximální teplotu vody. Ukažte na pracovním pohovoru společnosti nebo firmě, že právě vy jste tím nejvhodnějším kandidátem. Pokud se bude líbit, můžete na jeho základě postoupit k pohovoru. Když získáte vámi požadované místo, řekněte si také o přiměřené finanční ohodnocení.


Prádlo perte v pračce na maximálně °C. Narazíte-li na tento symbol , jde o prádlo vhodné na vyvaření, nejčastěji bílé prádlo, len, bavlnu, potištěnou i barevnou látku. Perte maximálně na °C.

Prací symboly na oblečení jsou pro nejednoho malou hádankou. Proto jsme pro vás připravili seznam pracích symbolů s vysvětlivkami. Ahoj, potřebuji rychle zjistit jak se zapíná na pračce možnost ždímání (jednoduše jsem dopral, ale oblečení zůstalo nevyždímané).


Díky za rychlé odpovědi. Pokud vidíte praní na °C při normálních otáčkách, máte bod. Malý kvíz na závěr – co říká cedulka na fotce?


A jelikož se jedná o sportovní oblečení z funkčních materiálů, navíc je tam zákaz bělení, žehlení, chemického čištění a sušení v bubnové pračce. Za takovou péči vám nejedna sportovní mikina. Prát v pračce při maximální teplotě °C, velmi šetrné praní v pračce , mírné mechanické působení, máchání i odstřeďování, nesmí se ždímat ručně. Vhodné pro jemné prádlo ze.


Jak prát: Na pračce nastavte maximální teplotu °C. Nastavte normální prací cyklus, normální máchání a klidně i vyšší počet otáček při ždímání. Co prát: Běžně nebo silně zašpiněné ručníky, spodní prádlo, ubrusy, povlečení z bavlny a lnu. Ikona máchání na pračce je poměrně obtížně zaměňována s ostatními a je velmi snadné ji rozpoznat.


Hlavním úkolem je jednou prověřit dekódování a zapamatovat si to jednou provždy. Veškeré prádlo na sobě nese informaci o jeho vhodném ošetřování udanou pěti grafickými symboly viz. Předpokládáme, ženová pračka bude fungovat jako stoprocentní robot, který umyje a vyčistí. Obecně by se to dalo shrnout tak, že jak perete prádlo v pračce , tak ho můžete sušit v sušičce.


Tedy to, co běžně perete na stupňů můžete dát do sušičky bez obav, pro prádlo prané na stupňů je vhodnější jemnější program a to, co obvykle perete pouze na stupňů do pračky raději nedávejte. Také by se měly předpírat cíchy. Obratit naruby, zapnout knoflíky a raději předeprat, pak hlavní praní už není třeba na vysokou teplotu.


Někdy si člověk myslí, že by měl prášku trochu přidat nebo má v pračce jen spodní prádlo, pak je dobré jedno máchání navíc.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения