středa 16. srpna 2017

Jateční pistole na králíky

Jateční pistoli na králíky dodáváme ve smontovaném a nenabitém stavu. Z ústí přední části vyčnívá úderník, z boku tělesa kulaté tlačítko spouště. Pomůcky pro zabíjení králíků, usmrcení králíka - mezi tyto pomůcky na zabíjení králíků patří jateční pistole na králíky , kterým se také říká zabíječe králíků, omračovací přístroje na králíky nebo jateční přístroje na králíky , porážka králíků. Ze zadní části se vyšroubuje dutý šroub - nabiják, který se nasadí na úderník a svislým tlakem o plochu stolu se zatlačí do tělesa pistole až na doraz.


Jste drobnochovatelé a musíte sem tam zabít králíka, slepici, kapra. Tato jateční pistole pro Vás bude ideálním pomocníkem jak toto drobné zvířectvo humánním způsobem zabít bez zbytečných bolestí a stresu. Kvalitní jateční přístroje na králíky , jateční přístroje pro drobné zvířectvo a ostatní jateční zvířectvo včetně kompletního příslušenství. Jateční přístroje DICK, BLITZ KERNER s náboji od všech výrobců.


V tom okamžiku vyskočí tlačítko spouště a zajist. Pistole jateční na králíky , drůbež atd. Je pravda, že ruka i bolela, tak přišlo na řadu krátké topůrko. Nyní stačí jedna rána na hlavu a krev už jen crčí.


Hlavu a nějaký mozeček už neřeším dojde vyhodit , králíka chovám pro maso, né pro mozek ať je jakoliv dobrý. Společnost Herold řeznické potřeby s. V široké nabídce nabízíme jateční přístroje BLITZ-KERNER, jateční přístroje CZ a špičkové jateční přístroje DICK za bezkonkurenční ceny. Zpět na seznam inzerátů. Prodám jateční pistole na králíky.


Zabíječ králíků Hracz – pružinový jateční přístroj k usmrcování drobného domácího zvířectva hlavně k zabíjení králíků, drůbeže bez bolesti a stresu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Po přiložení na hlavu zvířete a výstřelu náboje, se z jatečního přístroje vysune (vylítne) několik centimetrů ocelový válec ( trn ). Všechny soušásti pistole jsou ze zušlechtěných ocelí, proto je nezapomínejte konzervovat olejem. Při montáži je třeba dbát na správnou polohu příčného vrtání spouště. Pokud pistoli nelze nabít, nereklamovat, stačí spoušť po demontáži úderníku pootočit o 180°.


Musím souhlasit, jateční přístroj na králíky je moc dobrá věc. Mám ho rok a jsem sním velice spokojen. Nechci zakládat novou otázku týkající se jateční pistole ,proto vložím sem.


Můj dotaz směruje k náhradním dílům jateční pistole ČZ,která slouží k porážení prasat. Králík nemá žádný stres. Nemohu na internetu nic najít,většinou mi vyskočí odkaz na díly na jateční pistoli na králíky. Tento web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Zabíječ králíků Hracz - pružinový jateční přístroj k usmrcování drobného domácího zvířectva hlavně k zabíjení králíků, drůbeže bez bolesti a stresu. Ostatní - Prodam jatecni bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Přidat do seznamu přání. Omračovací pistole na dobytek, bez munice. Kúpil som si na výstave pekného samca a odvtedy sa z klietok ozýva pravidelné kýchanie.


V chove sa mi rozšírila nádcha. Záchvaty kýchania prichádzajú a odchádzajú, niekedy sa k nim pridá aj začervenanie očí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения