pondělí 14. srpna 2017

Háčkování začátek

Katrincola yarn - prodej přírodních pletacích přízí, jehlic a háčků, kolovratů a stavů. Začínáme bez použití klasického řetízku. Začátek háčkování nahazováním z háčkovaných ok.


Tato technika háčkování nám umožňuje vytvořit pružnější začátek pro háčkování , než klasický řetízek. U této techniky netvoříme klasický řetízek, ale. Uděláme dvě řetízková oka, která nám nahrazují první dlouhý sloupek.

Dále do středové díry kruhu uděláme dlouhých sloupků, řadu ukončíme pevným okem. Další řadu začínáme opět 2. Háčkování – začátek háčkované čepičky. Můžete si zde prohlédnout naše vzory a návody a inspirovat se jimi pro vaše kreativní tvoření.


Como Fazer o Círculo Mágico ou Anel Mágico no Crochê - Tutorial de Crochê - Crochet Magic Ring - Duration: 6:52. Pro začátek je nejlepší začít s něčím jednoduchým např. Nedělejte si těžkou hlavu, pokud vám to hned nepůjde.


Hlavním cílem k úspěchu je uvolněné zápěstí, trpělivost a spousty příze.

How to crochet with two colors in the round by Garnstudio DROPS Design. Základy háčkování pro začátečníky. Learn How to Crochet - Broomstick Lace Tutorial Scarf - Peacock Peruvian Ji. Návody na háčkování základních vzorů, bez kterých se při háčkování neobejdete.


Vzory, návody a popisy práce. Pro háčkování podtácků jsem použila 1 bavlněnou přízi (zpravidla Camillu) a háček velikosti 5. Pokud byste rádi háčkované podšálky s Velikonoční tématikou, můžete si uháčkovat tyto podtácky s motivy zvířátek (samostatný příspěvek). Objevili jste kouzlo háčkování teprve nedávno a rádi byste se naučili této ruční práci? Kategorie háčkování pro začátečníky je přesně pro vás. Najdete zde návody a videa od základních kroků až po háčkování jednoduchých čepic nebo rukavic.


Lenčina maminka také krásně háčkuje, takže si Zdeňka má s kým o této technice povídat. V poslední době se naučila háčkovat ozdoby na vánoční stromeček: andílky, hvězdičky a zvonečky, nebo třeba šišky, ořechy a sněhuláčky. Ať už chcete ušetřit na doplňcích trochu peněz nebo chcete vyrobit vlastnoruční dárek na míru pro kamarádku, háčkování čepice je výborný koníček. Značkovačem si označíme začátek řady a pokračujeme.


Opakuji, že řadu neukončujeme pevným okem pokračujeme do spirály, druhá řada je tedy v místě značkovače. Pro všechny milovníky háčkování je tu rozsáhlá databáze návodů na háčkování. Najdete zde širokou škálu návodů na háčkování čepic, rukavic, nákrčníků, bačkůrek a spoustu dalších dekorací.


Přidejte se do skupiny a neváhejte všichni sdílet své nápady a inspirace.

Rosniččino háčkování Miluju klubíčka a vše, co z nich vzniká. A ještě víc mě baví, když z mých výtvorů mají radost ostatní. A tak se chci podělit nejen o výrobky, ale také o nápady a návody na háčkovaný svět. Bandorka háčkování KLIK Já teď moc háčkovat nestíhám, nějak si neumít teď poskládat čas.


Tak snad mi to odpustíte a zůstanete mi i nadále věrné. Zima se neúprosně blíží, a proto je nejvyšší čas začít připravovat čepky, šály a rukavičky. V dnešním návodu se naučíte háčkovat krásnou zimní ušanku nejen pro děti, ale i pro dospělé Přízi můžete dát dvojitě nebo trojitě a háček doporučuji č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения