středa 9. srpna 2017

Silikonova sterka na auto

Stěrka na auto , okna a skla ze silikonu odstraňuje - stírá vodu z karosérie a oken automobilu. Práce se stěrkou je rychlá a důkladná, díky T břitu. Je-li na prodávaném zboží, na jeho obalu, v návodu připojenému ke zboží nebo v reklamě v souladu s jinými právními předpisy uvedena doba, po kterou lze zboží použít, použijí se ustanovení o záruce za jakost.


Zárukou za jakost se prodávající zavazuje, že zboží bude po určitou dobu způsobilé k použití pro. Silikonová sušící stěrka.

Proč není vhodná na lak auta? This feature is not available right now. Please try again later. Objasnění nevhodnosti použití. Chcete doručiť tovar na Slovensko?


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dokonale sťahuje vodu z hladkých povrchov bez zanechania šmúh. Veľkosťou akurát padne do ruky a kvalitou priľnutia k otieranému povrchu vyhovie i tým najnáročnejších užívateľom. V katalogu nemáme podrobnější informace o silikonova sterka na okna. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Stěrky na vodu nám slouží pro setření vody po umytí auta. V podstatě má stejný účel jako jelenice, ale voda se odstraňuje stíráním.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Měkký silikon se záhybem na odvádění vody perfektně kopíruje kontury auta přičemž je nesmírne jemný a šetrný ke karoserii. Flexibilní silikonová čepel se dokonale přizpůsobí jakémukoliv obrysu a tvaru karoserie. Funguje také výborně i na jiných površích jako na okna, zrcadla, sprchové stěny nebo obklady.

Máte rádi čistotu a pořádek ve Vašem vozidle? Tento šikovný pomocník Vám usnadní práci! Stěrka na vodu je nejrychlejší možností, jak vysušit vozidlo po umytí. Pružná silikonová stírací lišta povrch nepoškrábe a vyvíjí jen malé tření.


Přiléhá těsně k obrysům vozidla, a proto je práce s ní tak důkladná a rychlá. Vyzvedněte si u nás zboží ihned a zdarma. V našem centrálním skladu jsou ihned k dispozici stovky položek a tisíce kusů zboží. Stěrka UNIBLADE má ve srovnání se stěrkou FLEXI pevný úchyt. Připomeňme si tedy, jak se o auto správně postarat.


Při mytí se vždy doporučuje dotýkat se karoserie jen čistou houbou z mikrovláken. Klasická pórovitá houba se sice používá častěji, v jejím případě ale hrozí, že zachytí nějakou nečistotu a vytvoří na laku automobilu malé škrábance.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения