středa 23. srpna 2017

Kulmofén braun satin hair 7

Kulmofén braun satin hair 7

Braun hair care appliances put styling control in your hands for ultimate without the damage. View the full range at Braun. Pro přípravu dokonalého účesu využijete stupně regulace teploty a proudu vzduchu nebo turbo spínač pr. Vlny, lokny, zatočené konce, objem. Stačí použít funkci páry a každému pramenu.


Vďaka špeciálnej technológii Satin Ion zaistí lesklé a zdravé vlasy za všetkých okolností. Satin Hair od Braun si můžete užívat každý den nový účes. Looking For Great Deals?


Braun Satin - Hair Brush with IONTEC is a revolutionary innovation for hair care. From the first brush stroke, hair is given instant shine and smoothness anytime and anywhere, just at the push of a button. Designed for 1 damage-free drying. This iontec brush has a switch which enables the active ions to be utilized by your hair while you brush.


This guarantees 1 protection against overheating and hair damage. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Umožní vám vytvořit úžasné účesy a vysuší vám vlasy, aniž by je přesušil.


Free Shipping Available. Braun research was able to prove that excessive heat while drying leads to significant moisture loss within the hair , resulting in increased brittleness, dullness and unhealthy looks. Whatever works best for you – all temperatures are tested and proven for healthy styling.


Kulmofén braun satin hair 7

An easy to read LED display shows you what’s on. Kulmofén Braun SatinHair - AS 7Ionic se chlubí technologií IONEC, která je speciálně vyvinuta pro zdraví a krásu vašich vlasů. K dispozici jsou iontové trysky, které uvolňují mililony saténových iontů a přitahují do vlasů částečky vlhkosti. Okamžitě odstraní statickou elektřinu, která vzniká při použití běžných kulm na vlasy. Vaše vlasy budou díky barevným kudrnám ještě zářivější a kudrnatější.


It protects your delicate, coloured hair from drying out. Můžete si vybrat nejvhodnější teplotu – všechny teploty jsou testovány a schváleny pro zdravý účes. Read the full GHI review.


Kulmofén braun satin hair 7

Souhlasím se zasíláním obchodní nabídky. They immediately eliminate the static that can build up with conventional airstylers. You get more even, smoother hair for visibly more shine.


You can see and feel the difference as your waves and curls become shiny, glossy, and healthy. The extra soft cushion. Before Christmas I had seen them advertised and popped one on my Christmas wishlist however unfortunately they were sold out online and in local shops over the Christmas period and I never got my hands on one. Objem, ledabylé vlny a opravdu lesklý účes.


Kromě klasického kulatého nástavce, máte k dispozici také hřeben pro objem. Výsledný vzhled ale bude lepší než s klasickým kulmofénem, protože Braun Airstyler AS 7uvolňuje ionty, které uhlazují vlasy. Vytvořte širokou škálu účesů, ať už máte jakýkoliv střih či délku vlasů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения