čtvrtek 31. srpna 2017

Prodám kuchyňskou linku

Kč Brandýs nad Labem-Stará Boleslav. Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodám novou kuchyňskou linku. Nepoužitá kuchyňská linka v délce 2m.


Kuchyňská linka o rozměru m. Udržovaná, zcela funkční, kvalitní provedení.

Nová nepoužitá kuchyň ve tvaru U. Linka rozmery 30x 2cm. Vyska vrchne skrinky 72cm. Spodne skrinky vyska 72cm, s nohami a coklom 84cm. Pracovna doska dreveny vzhlad venge, taktiez obklad za linkou drevena doska.


Sucastou dve potravinove skrine vyska. Nabízím kuchyňskou linku Lexus bez spotřebičů. Je možná prohlídka kuchyně.

Kompletní nabídku naleznete na kliknutí “kompletní nabídka zde”. Z výsavky z prodejny kuchyní prodám kuchyňskou linku lamino bříza s šedou ABS hranou. Výprodej kuchyně z expozice - nová nepoužitá. Perfektní stav, zánovní.


Světlo pod kuchyňskou linku. Materiál: dřevo, kovové úchytky linka je užívaná krátce, bez jakéhokoliv poškození, všechny spotřebiče jsou plně funkční. Výška pracovní plochy cm.


Pár slov o obchodu či obchodníkovi: Registrujte si u nás zdarma vlastní obchod a využij. Popis: Prodm velkou kuchynskou linku cela délka kuchyně je metru ale da se ruzně upravit podle potřeby ,ma spork z keramickou deskou ,digestoŕ ,myçku na nádobí ,dŕez z bateri velice slusny stav,spotŕebiče plně funkční,ma šupliky samojezdici,dyha je jasan doprava po dohodě možná. Linku lze popřípadě růzmě předělat, třeba na rohovou. Součástí linky je pracovní deska, dřez, baterie, lednice, sklokeramická deska, myčka a digestoř. Levné bazarové kuchyňské linky, výprodeje kuchyňské linky, rohové, sektorové kuchyně, kuchyňské linky z Polska.


Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levnou kuchyňskou linku. Originál zabalené rozteč je 5cm. Jsou kovovvé na vrchu je porcelán s motivem růžičky.


Dostupné množství je ks. Pojezdy Blum antaro,dřez s odkádací plochou.

Bez spotřebičů pouze skřínky (horní i dolní), nerezový dřez, digestoř, včetně pracovní desky. V ceně linky je nerezový dřez, odsavač, vestavěná horkovzdušná trouba Mora a sklokeramická varná deska Mora zabudovaná do pracovní desky. U trouby je vyměněno madlo. Původní plastové za dřevěné.


Vlevo od dřezu je výsuv na plechy a vpravo je prostor 45cm na myčku. Nábytek je určen k účelu pohodlného obývání a práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения