úterý 8. srpna 2017

Ikea krabice papírová

Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení? Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku? Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu.


Krabice mají tak trochu terapeutický efekt. Třeba když do nich třídíte oblečení na to, co si necháte a co dáte pryč.

Nebo když otevíráte lepenkové krabice s vánočními ozdobami. Jak složit papírovou krabici z prodejny IKEA. Jakmile začnete používat jako úložné prostory krabice , možná už nebudete chtít ukládat věci nikam jinam. Díky nim totiž dokážete velmi snadno a rychle nastolit pořádek.


Hravá a masivní série úložného nábytku na ukládání a uspořádání hraček, sezení, hraní a odpočinek. Součástí rámu jsou drážky, a tak můžete snadno uspořádat a umístit krabice a police tam, kde je potřebujete – a kdykoli to změnit. Vhodné do knihovny BILLY a dalších úložných dílů s policemi hlubokými min.


Snadno sestavíte a zase složí.

Kromě kartonových krabic si u nás můžete online zakoupit další obalové materiály. V sekci AKCE a SLEVY nabízíme krabice a obalový materiál, které jsou právě ve výprodeji a můžete je zakoupit výhodně. Na našem eshopu najdete krabice a krabičky z třívrstvé i pětivrstvé lepenky, stretch fólie ruční i strojní, lepicí pásky s různými druhy lepidel a pro různé druhy použití, pytle a sáčky se zavíráním i bez, bublinkovou fólii, vázací pásky, polystyrenové obaly, krycí fólie, teflonové tkaniny, bublinkové obálky a mnoho dalších obalů. Skvěle se hodí na ukládání drobností, od psacích potřeb až po make-up a čelenky. Papírová krabice jednodílná, 3x 1x 1mm.


Dále můžete vybírat také krabice na víno, dortové krabice , kromě stálé nabídky dokážeme sehnat i jiné velikosti, nebo i barvy krabic. Velmi kvalitní pevná krabice v přírodní hnědé barvě, ideální obal pro dárkové balení dvou lahví ledového vína. Doporučujeme dokoupit dřevitou vlnu, která dotváří přírodní vzhled balení.


Množství dřevité vlny je individuální. Nabízíme velmi široký sortiment krabic pro bezpečnou přepravu vašeho zboží. V naší nabídce naleznete rozdělení krabic také dle doporučeného využití, jedná se např. Naleznete zde jak běžné klopové krabice , tak zásilkové obaly s konstrukcí přizpůsobenou pro zasílání poštou a zásilkovými společnostmi.


V současné době také naleznete v sekci výprodej kartonových krabic aktuální nabídku za zvýhodněné ceny. Součástí rámu jsou kolejnice, a tak můžete snadno uspořádat a umístit krabice a police tam, kde je potřebujete – a kdykoli to změnit. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Ukládání do krabic s víkem má své přednosti Papírové úložné krabice jsou lehké, ale přesto vyrobeny z pevného a stabilního materiálu.


Vynikají svojí pevností, i když do nich uložíte větší zátěž, jako jsou knihy, šanony, apod.

Dno je opatřeno větrací mřížkou ze síťoviny polynet. Nízká úložná krabice se skvěle hodí na cokoliv od dokumentů až po šály a kravaty. Ideální do knihovny BILLY (hloubka cm) a úložného dílu BESTÅ (hloubka cm).


Přepravní krabice papírová pták 14cm Zolux. Nabízíme Vám papírové krabice s víkem ve velmi kvalitní povrchové úpravě. Ve víku krabice je vložena pevná transparentní fólie. Při větším odběru využijte zajímavé množstevní slevy. Tyto lepenky se používají na výrobu větších a středně velkých krabic.


Výroba a prodej papírových tašek ve strojním a luxusním provedení. Zakázková výroba tašek od 3ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения