středa 30. srpna 2017

Háčkovaná čepice návod pro začátečníky

Jak uháčkovat čepici pro začátečníky. Ať už chcete ušetřit na doplňcích trochu peněz nebo chcete vyrobit vlastnoruční dárek na míru pro kamarádku, háčkování čepice je výborný koníček. Velmi povedený video návod se slovenským komentářem na háčkování čepičky pro začátečníky , kteří se háčku chopili teprve před nějakou chvílí. Samozřejmě si nemyslete, že výsledná čepička bude méně kvalitní nebo nefunkční, právě naopak.


Při háčkování budete používat jen krátké sloupky a tak Vám. Milé háčkařinky, jestli jste právě nemocné, tak nezapomeňte na zvýšený příjem vitaminu C!

A držíme palce, ať se brzy uzdravíte! Na dnešek jsem pro vás připravila (sepsala a nafotila) návod na dětskou háčkovanou čepici. Návod je vhodný pro mírně pokročilé a nadšené začátečníky. Pro začátečníky může být háčkování věda, není však důvod něčeho se obávat. I základními způsoby háčkování vytvoříte efektní vzory, které v kombinaci se zajímavou přízí dokážou opravdu zázraky.


Níže uvádíme základní techniky, které je dobré si v začátcích osvojit. Existuje však mnoho dalších. Stránky plné návodů a video návodů na háčkování nejen pro začátečníky , ale i pokročilé.


Najdete zde návody na háčkování čepic, šál, rukavic, prostírek, plyšáků a spoustu dalších.

Velmi jednoduchý návod , včetně videa (bohužel bez českého komentáře), jak si můžete uháčkovat krásnou čelenkou, která je velmi pružná díky zapletené gumičce. Zkratky: PO – pevné oko ŘO. Tato duhová čepice je obzvlášť vhodná pro začátečníky. Kulišanka Joyfull pro dospěláky.


Dámská háčkovaná čepice kulich-ušanka. Bambusová homeleska v melíru. Sama dosud nikdy nic neuháčkovala a podle diagramu n. Stalo se oblíbeným koníčkem a radostí pro mnoho žen a je opět velmi žádané a moderní.


Háčkování má u nás dlouhou tradici. Uháčkovat si můžeme originální čepice , šály, šátky i originální šperky, kabelky nebo tašky. Vyrobit můžeme úžasné čepičky, oblečení, hračky a doplňky pro děti. A naši „ginomanii“ završíme tímto jednoduchým kouskem do miminkovského šatníku. Takže u jedné čepule určitě nezůstane.


Spotřeba je také velmi „přátelská“ – necelé klubíčko. Ušatá háčkovaná čepice , návod na bublinkový vzor (včelí plástve) Postup je velmi jednoduchý, jde o tzv. YarnArt Gina Tropical je novinkou pro. Se vzorkem jsem již experimentovala na jiných typech přízí, ale vždy jsem čepici vypárala. Až teď mne kombinace vzor-příze-háček nadchla, a proto jsem pro Vás zpracovala návod a video.


Stačí nakoukat, za kterou nitku ve sloupku nabírat přízi, a jakým způsobem.

Jen pro to, že je nutné znát práci technologií a vzít v úvahu všechny nuance, které mohou způsobit v průběhu nějaké. Pokud se Vám líbí tento parádní koolich, pak postupujte přesně dle tohoto návodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения