pondělí 28. srpna 2017

Jersey prostěradla

Jersey prostěradla

Jsou velmi příjemná, měkoučká na dotek a nemusí se žehlit, což jistě ocení každá žena. Naše jersey prostěradla jsou vyrobena z příjemných a hebkých přízí ve vysoké hustotě, které zaručují dlouhou životnost a kvalitu i při dlouhodobém používání. Jersey (žerzejová) prostěradla jsou stále oblíbenější. Není se čemu divit, tato prostěradla jsou ideálním kompromisem mezi bavlněnou plachtou a froté prostěradly.


Spojuje v sobě odolnost plachty a jednoduchou údržbu, kterou poskytuje froté. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení, vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou.


Jersey patří k nejhebčím látkám vyráběným z bavlny. Jejich výhodou je velmi dobrá savost a prodyšnost. Jsou krásně měkká a příjemná na dotek. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které.


Jersey prostěradla

Jsou velice oblíbená, hlavně v letních měsících, kdy dávají příjemný, chladivý pocit. Skvěle se kombinují například s krepovým nebo bavlněným povlečením. V nabídce najdete prostěradla froté, jersey , také nepropustná a hladká.


V povlečení lze vybírat z materiálů krep, hladká bavlna, satén, flanel, damašek a mikrovlákno. Prohlédněte si nabídku ručníků, také vyšívaných a textilních dortů. Polštáře, přikrývky a potahy na matrace. Jistě Vás osloví i naše nabídka záclon za velmi příznivé ceny. Lůžkoviny Jersey jsou velmi příjemné, heboučké a nemusí se žehlit, což ocení každá moderní žena.


Jsou napínací, takže se prakticky přizpůsobí matraci vysoké až centimetrů. Napínací jersey prostěradlo. Ulehněte na napínací jersey prostěradla z prvotřídní 1 bavlny o vysoké gramáži. Jsou příjemná na dotek, prodyšná, vhodná pro alergiky, jednoduchá na údržbu, dlouho vydrží, nemačkají se. Díky hladké pleteniny jersey jsou prostěradla velmi příjemná na dotek, mají dlouhou životnost a nemusíte je žehlit.


Kvalitní napínací jersey prostěradla se všitou gumou nabízíme v mnoha barvách a variantách komfort nebo excellent. Tyto prostěradla jsou hladká, vzdušná a příjemná na dotek. Tyto vlastnosti oceníte především v letních měsících. A co víc, jsou bavlněná a nemusí se žehlit.


Na dotyk jsou prostěradla Jersey velmi hebká a jemná jako samet a co Vás jistě potěší je fakt, že si nemusíte dělat hlavu s jejich žehlením, což ocení nejedna moderní hospodyňka. Navíc jsou velice prodyšná, lehká a nemačkavá. K prostěradlu si nezapomeňte pořídit z našeho širokého sortimentu barevně sladěné ložní povlečení. Vybírejte si kvalitní česká prostěradla z naší nabídky, která byla vyrobena právě pro vás.


Kromě materiálu je možné. Dopřát si můžete také jersey prostěradla , která se dobře kombinují se saténovým nebo flanelovým povlečením. Kdo si potrpí na starou dobrou klasiku, jistě nepohrdne tradičním bavlněným prostěradlem.


Jersey prostěradla

Prostěradla dodáváme v kvalitě Standard a kvalitě De Luxe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения