čtvrtek 24. srpna 2017

Prostředky na mytí podlahy

Ekologický prostředek na mytí podlahy Merida ECO FLOOR - ekologický koncentrovaný přípravek na bázi alkoholu určený především na ruční a strojové mytí vodě odolných podlah. Doporučuje se na běžnou údržbu podlah z PVC,linolea,přírodního kamene,keramických dlaždic,povrchů z terakoty a pryže, dlaždic, lakovaných. Mycí a čisticí prostředky na podlahy Lidé mají často ve svém domě více typů podlah.


Existují jistě i univerzální prostředky na mytí a čištění všech podlah, jsou neagresivní, ale u různých druhů podlah je dobré řídit se radami výrobce a použít takové prostředky , které jsou určeny pro konkrétní materiál. Mycí a čistící prostředky na podlahy Účinné mytí a čištění různých povrchů. Naše nabídka kvalitních mycích prostředků pro podlahy a povrchy zahrnuje základní řadu produktů pro nejběžnější používané materiály, jako jsou dřevěné podlahy , PVC, linolea, dlažby, laminátové podlahy , koberce, průmyslové podlahy a další.


Jsme výrobní a velkoobchodní firmou se zaměřením na kompletní dodávky obalových materiálů včetně vlastní výroby. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Čisticí prostředky na podlahy. AlzaEco, SANYTOL, Pikatec a dalších.


Mycí prostředek na podlahy s vůní exotického ovoce – prostředek na mytí a údržbu podlah je vhodnný pro každodenní údržbu čistoty a péči všech voděodolných podlah, s výjimkou koberců a podlah ze surového dřeva. Ideální jak pro ruční mytí , tak i strojové mytí. Naše prostředky jsou účinnější než běžné čističe díky využití nanotechnologie, ale zároveň myslíme na Vaši bezpečnost.


Proto neobsahují žádné toxické látky, umělá barviva ani syntetické vůně. Jsou 1 biologicky odbouratelné. Bezpečnosti jsme podřídili také design našich výrobků, který je jednoduchý, čistý a neláká děti, aby si s lahví hrály. V naší nabídce najdete kvalitní mycí a čisticí prostředky na dlažbu, dřevěné a laminátové podlahy , vinylové podlahy , na podlahy z PVC, linolea a marmolea a průmyslové podlahy.


Prostředky na mytí podlahy

Mýdlové čističe výborně čistí parkety a plovoucí podlahy. Kromě dřevěné podlahy také dobře vyčistí dřevěný nábytek, dveře a rámy. Prostředky na mytí podlah široká nabídka zboží.


Zboží dodáváme do celé ČR. Vinylové podlahy , na nichž zůstávají šmouhy umývejte Veripropem, je určený speciálně pro podlahy , které se těžko zbavují šmouh. Pro mytí a ošetření dřevěné nebo plovoucí podlahy je ideální Parkettin - koncentrát.


Prostředky na mytí podlahy

Podlahy které mají vysoký lesk čistěte s Keradet - aktiv. Je vhodný také pro podlahy ošetřené. PŘÍPRAVEK VHODNÝ I PRO PLOVOUCÍ PODLAHY přípravek na podlahu s obsahem včelího vosku pro dokonalé čištění a ochranu povrchů dřevěných a plovoucích podlah mytí podlah beze šmouh - efekt lesklých ploch vhodné i pro plovoucí podlahy , přírodní povrchová ochrana povrchů použitelnost na veškeré druhy nesavých materiálů a nábytků příjemná parfemace snížená.


Typ prostředek na podlahy. Přípravek na mytí podlahy - Krystal, l Skladem Přípravek pro dokonalé čištění všech nesavých povrchů podlah. Vhodné na lino, dlažbu, beton i. Pavistella je skvělý přípravek na mytí a leštění tvrdých omyvatelných povrchů, které. INPOSAN Floor Basic - univerzální mycí p. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! Dezinfekční prostředky zajišťují hygienicky čistou domácnost, proto by neměly chybět v žádné rodině. K čisticím prostředkům využijete i úklidové pomůcky.


Každý den v našem domě dostane spolu s boty špína, bakterie, mikroorganismy, které mohou způsobovat různé nemoci. Aby se nerozmnožily a nerozptylovaly po celém domě, je nutné umýt povrch nohy denně. Nabízíme Vám profesionální prostředky pro mytí , ošetření a údržbu podlah. Nakoupíme vám O nás Kamená prodejna. Klee na mytí podlah Marseiller seife LKlee na mytí podlah Marseiller seife.


Prostředky na mytí podlahy

Běžná cena 7Kč 4Kč 3Kč bez DPH 4Kč 3Kč bez DPH Není. Vážení zákazníci, vzhledem k mimořádné poptávce po dezinfekčních prostředcích jsme aktuálně byli nuceni pozastavit prodej většiny ostatních výrobků, tak abychom dostali expedici pod kontrolu a všechny tyto objednávky vyřídili v co nejkratším čase. AKČNÍ NABÍDKA DOPRODEJ Přípravky na nádobí Saponáty na nádobí Tekuté a sypké písky Čističe kuchyní Přípravky na nerez Přípravky na grily a trouby, na připáleniny Přípravky na mytí podlah a univerzální čističe Přípravky na mytí podlah Univerzální čisticí přípravky Chlorové univerzální přípravky. U nás najdete vždy férové ceny, které Vás potěší.


Jsme držiteli certifikátu prověřeného zákazníka od společnosti Heureka, průmerná doba dodání objednávek našim zákazníkům je dne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения