pondělí 28. srpna 2017

Cibulový jarmark 2016 program

Cibulový jarmark ovšem není jenom tržiště s cibulí. Jako na správném jarmarku zde návštěvníci najdou všechno! Průmyslové zboží, domácí potřeby, různé suvenýry, zahradnické výpěstky, potřeby pro zahrádkáře, stánky s občerstvením včetně rozmanitě zdobených perníků. Unsubscribe from Ulrich Streiff?


Ve městě najdou stovky stánků i bohatý doprovodný program.

A nebude chybět kromě bohatého občerstvení, burčáku a hudebních představení kapel také prodej cibulových copů. Děkujeme že jste dorazili v tak velkém počtu! Letošní ročník s vámi se nám moc líbil. Velkou chloubou je pak velký cibulový cop, který jakožto symbol Cibulového jarmarku je zavěšený na štítě barokního domu ve Valdecké ulici, tedy na dnešním Domě zahrádkářů. Tento obří cop je dlouhý m, je spleten z 5kg cibule zhruba během dnů.


Jarmark se koná na náměstí, v ulicích a kulturních zařízeních města. Kdyby organizátorům prvního ročníku před šesti lety někdo řekl, že se tento venkovský jarmark stane tradicí s více než třemi tisícovkami návštěvníků každý rok a hlavní propagační akcí obce, asi by nevěřili. Město Hořovice zaplní spoustou stánků s cibulí, česnekem, ale i dalšími zahrádkářskými produkty.

Představí se také tradiční řemesla. Tradiční setkání připravují od jeho začátku hořovičtí zahrádkáři. Jejich program padne do noty každému. Bude oblačno až zataženo, místy přeháňky nebo slabý déšť. Denní teploty až 18°C.


Noční teploty až 4°C. Nacházíte se v módu Bez grafiky, takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS můžete se přepnout do grafického módu. Slavnost začíná již v pátek, kdy do ulic za zábavou vyrazí všichni lidé z mětsa a okolí.


Jarmark probíhá na náměstí, v hlavních ulicích, v kulturních zařízeních, ale i na zámku. Součástí jarmarku jsou také doprovodné akce, jako například výstava ovoce, zeleniny, hub, dýní a včelařských výrobků. Druhý prosincový víkend se na nejdeckém náměstí nesl v duchu již tradičního Krušnohorského vánočního jarmarku. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Celodenní program nabídne na hlavním pódiu koncerty různých hudebních žánrů, např. Foto Video o Fotografa roku, jeho fotografie vyhrály několik umístění v soutěžích časopisu Digitální Foto Magazín.

Cílem této kulturní události je představit široké veřejnosti tradiční řemesla a zároveň akci doplnit hudebním, tanečním a jinak vizuálně zajímavým programem na scénách. Valdštejnská pouť zve na svůj šestý ročník! V předhradí bude tradičně prodej řemeslných výrobků, regionálních produktů ad. Na hradě kulturní program. Od hodin mše svatá v hradní kapli.


Vstupné: dospělí - 1Kč, děti - Kč, rodinné - 2Kč. Blížící se konec roku přináší přípravy události (nejen) pro milovníky vánočního cukroví, dárků, rodinné pohody či vánoční nostalgie. Cooltour již nyní pracuje na šestém Nekonvenčním vánočním jarmarku. Páteční program odstartují Waldovy Matušky – spolek přátel písní Waldemara Matušky. Co by to bylo za jarmark bez vystoupení místních kapel, a proto od hodin na pódiu přivítáme jirkovské kluky z kapely Těsně Vedle a celý večer tradičně zakončí Revival 60´s.


Kulturní doprovodný program - Ilona Csáková, Josef Laufer, Franta Uher, Natřije, Inka Rybářová a klaun Rybička aj. Přes 1prodejních stánků, předvádění řemeslné výroby -sklář, kovář, tesař, truhlář, kameník, florista a další. Návštěvníky čekal lákavý program. V pátek zahájila jarmark v hodin kapela Nešlapeto. Děti a rodiče absolvovali Cestu za poznáním, kterou již tradičně připravuje Dům dětí a mládeže RK včetně tvůrčích dílen, malířským plátnem se tentokrát staly obličeje dětí, které se proměnily v postavy z říše šelem.


Město Šenov srdečně zve občany na tradiční Šenovský jarmark. Podrobný bohatý program zobrazíte kliknutím na obrázek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения