čtvrtek 10. srpna 2017

Dřevěný podnos do postele

Snídaně do postele zpříjemní každé ráno. Snídaňové stolky ze dřeva, ratanu i plastu z desítek oblíbených e-shopů na jednom místě. Dřevěný podnos je vyrobený výhradně z masivní borovice a vyniká vysokou stabilností a životností.


Dřevěný servírovací podnos ses tojánkem je malován barvami na dřevo, patinován a přelakován pro snadné otírání. Tác je ideální třeba pro nemocné, kdy se vytáhnou nožky a na tácu lze pohodlně jíst, psát, malovat či jinak hodovat v posteli.

Také je výborný na romantické snídaně do postele. Díky sklopným nožkám je skladný, uch. Kávu, čaj, džus, nějaký croissant či. Matrace a příslušenství. Raňajky do postele spríjemnia každé ráno.


Vyberte si na FAVI podnos alebo tácku do postele , na ktorej si vychutnáte každé jedlo takmer kráľovsky. Raňajkové podnosy z dreva, ratanu či plastu z desiatky obľúbených e-shopov na jednom mieste.

Bílý podnos do postele SUNDAY je jedním z nejhezčích důvodů, proč si v neděli pěkně zalenošit a zůstat v posteli o něco déle. Maxwell and Williams Dřevěný stolek do postele. Originální a vtipné dárky pro muže a pro ženy za nejnižší ceny!


Podnos je ručně mořený a lakovaný dvakrát ekologickým lakem. Nezapomenutelný dárek pro muže, dárek pro ženu, vánoční dárky. Výška podnosu je cm.


Tak neváhejte a nakupujte. Orion Podnos do postele dřevo 50xcm. Dřevěný tác podnos do postele užijete nejen při romantických snídaních o víkendu, ale také v případě, že jste nemocní – na servírování čaje, svačiny na posilnění. Do drážky můžete bezpečně postavit tablet nebo knihu. Dobíjení vašeho tabletu je jednoduché – podnos do postele má otvor na kabel.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Hlavní jídla, dezerty i přílohy, to všechno vypadá i chutná lépe, když to servírujete ve stylovém nádobí, je to tak?

Zkuste třeba ke svému mistrovskému dortu přidat ještě tu pomyslnou třešničku a servírujte ho na skleněném stojanu s víkem. Prohlédněte si celou naši nabídku. Dřevěné podnosy, tácy s uchy, na které naložíte několik šálků či skleniček, a také hodně oblíbené skládací stolky do postele. Romantické duše sáhnou po tom snídaňovém, praktičtější spíš po dřevěném skládacím stolku pod notebook. Dřevěný tác do postele užijete nejen při romantických snídaních o víkendu, ale také v případě, že jste nemocní – na servírování čaje, svačiny na posilnění.


Servírujte snídani své lásce přímo do postele na elegantním dřevěném podnose. Pevný a stabilní podnos ze dřeva je pohodlný na manipulaci a příjemný pro oko. Všechny objednávky stále s láskou expedujeme a doručujeme následující pracovní den. Servírovací tác má skládací nožky pro všestranné použití.


Po složení může stolek do postele sloužit i jako běžný tác. Ať už servírujete snídani do postele nebo kávu v zahradním posezení určitě se Vám budou hodit podnosy z naší nabídky. Hledáte-li místo pro drobné dekorace vyberte si z naší nabídky táců a tácků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения