pondělí 14. srpna 2017

Albert body na knížky

Vyhledávání prodejen Čerpací stanice. Vážení zákazníci, s ohledem na nouzový stav upravujeme od 19. Sbírejte body v hypermarketech Albert a vyberte si jeden ze tří výkonných pomocníků německé značky Kärcher. Albert body knížky už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Vše o supermarketech a hypermarketech Albert.

Berndes, kterou u nás získáte za nasbírané body. Holky, mám doma plno bodů z Alberta, za který. Opět knížky nejsou a marně se ptáme, zda budou. Na informacích v prodejně zatím žádné informac e nemají.


Jsme již důchodci a chtěli jsme vnoučatům udělat radost. Vzhledem k tomu, že prodejna Albert je téměř mimo město na druhém břehu Labe, mohli byste mi sdělit, prosím, zda je nějaké naděje k získání knížek? Extra body jsou za nákup na samoobslužné pokladně. Osobní odběr v OC Chodov případně pošlu poštou za Kč jako doporučený dopis.


Děti - Body albert bazar.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kroměříž ALBERT BODY NA KNÍŽKY -PŘIVEDEME DĚTI ZPÁTKY KE ČTENÍ?


Albatros (ČR) Atlas vesmíru pro děti J. Bob a Bobek na cestách 6. Dětská knihovnička Albert edice. Jsem z Příbrami kde máme prodejny Albert a ani v jedné už 20. Celou dobu jsme sbírali body aby jsme si mohli vyzvednout celou kolekci osmi knížek dětské knihovničky a teď jsou k ničemu.


Myslím si že to není úplně v pořádku a že by měli být prodejny. Maminky nyní v Albertu probíhá akce na dětské encyklopedie, dle mě moc vydařené. Sbírají se body za nákupy, stačí bodů a potom klasicky doplatek.


Ale určitě to stojí za to. Albert máme sice daleko a nenakupujeme tam, ale body jsme si už sehnala a švagrová nám knihy vyzvedne, teda jen druhů zbytek máme už odjinud. Vhodné jako dárek,přečteno jednou. Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení.


Přejít na vyhledávání v archivu diskuzí.

Jestli někdo nakupujete v Albertu a nevyužijete body z aktuální akce na knížky pro děti, moc o ně pro naše děti prosím. Předem moc děkuji všem. Převzetí možné Praha nebo Beroun. Albert knížky , přiveďme děti zpátky ke čtení.


Prodám 35ks bodů z Alberta. Ten si nalepí na speciální kartičku dostupnou ve všech prodejnách Albert. Za každých deset bodů si pak vybere jednu z osmi nových knížek s večerníčkovými příběhy. Knížky lze pořídit do 27. Nebo mohu vyměnit kartičky za dobrý alkohol (metaxa, vodka, koňak,whisky), panenky mini chouchou.


V nabídce prodávajícího jsou pak i dětské knížky a dvd z minulých kampaní Albertu. Při vydávání bodů za nákupy v obchodech Albert dbáme na dodržování transparentně nastavených a veřejně komunikovaných pravidel věrnostních kampaní. Kolegy pracující na pokladnách proškolujeme,“ hájí zaměstnance Vanko.


Knihy obsahují i kvízy různých obtížností, takže na testování nových vědomostí se rozhodně nezapomnělo. Vyberte si z mnoha knih Kouzelného čtení , her a puzzle skládaček nebo interaktivních doplňků jako je vánoční Betlém , dětský metr nebo Kouzelné samolepky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения