úterý 8. srpna 2017

Lis na vosk

Lisy na vosk jsou zde k dispozici v různých provedeních. Odlišují se navzájem od sebe výrobním materiálem, způsobem fungování a výkonem. Nejvýkonnější lis na vosk v naší nabídce dokáže zpracovat až 5kg za hodinu. Lis na vosk nerezový na klasické lisování za studena.


Lis na vosk

Určeno pro lisování víček. Vyrobeno z nerezového Děrovaného plech a podní čísti koše bez otvorů. Uvnitř lisu na vosk je perforovaný válec, který zajišťuje lisování a tedy i oddělení vosku a medu.


Vařák na vosk s lisem - lisování voštin. Primitive technology: searching for groundwater and water filter (water well and tank) full - Duration: 48:56. Survival Skills Primitive. Celonerezový elektricky vyhřívaný lis na vosk topnou spirálou 2kW.


Lis na vosk

Lis je vybaven termostatem udržujícím konstantní teplotu 90st a stavovou diodou informující o zapnutí spirály. Velmi robustní nerezový koš a železný pákový mechanismus s práškovým nástřikem. Součástí lisu je i pytel a podložky na proložení voští.


Pařáky a lisy na včelí vosk k uskladnění zásob medu. Nabídneme vám pařáky, lisy a další včelařské potřeby na včelí vosk , který má hojné využití. Především se používá k uskladnění zásob medu a pylu, ale zkušení včelaři a kreativní lidé naleznou i jiné využití. Celková výška cca cm.


Práca s voskom Vosk je hneď po mede druhým najhodnotnejším produktom včiel. Včelárske potreby pre prácu s voskom nájdete v tejto kategórii. Menšie včelári si určite vystačí s tzv slnečným tavidlom, včelári s väčším počtom včelstiev sa ovs oplatí zaobstarať si Toner Príbory Progres na vosk , ktorý prácu značne zrýchli a uľahčí. Ruční lis na vosk , nerez - jednoduchý. Jednoduchý praktický model, který je tvořen podstavcem a lisovací nádobou (košem).


Praktický ruční lis s obsahem l, který lze použít k lisování vosku či medu. Stejně tak jej můžete využít k lisování ovoce či při řadě dalších činností. Jednoduchý lis , který je tvořen podstavcem, vlastním košem (sítem) a lisovací soustavou.


Lisování se provádí pomocí závitu, který šroubováním posouvá lisovací desku proti obsahu koše. Za jednu cenu získáte hladký lis na vosk a lis na mezistěny s profilem buňek pro snadné lisování mezistěn. Až přestává vosk odtékat, začneme s pozvolným lisováním.


Je vhodné několikrát lis povolit, obsah pytle promíchat a znova lisovat. Dosáhneme tím vyšší výtěžnosti. Nádoba, do které teče vosk , nesmí být ze železa!


Došlo by k zabarvení a tím k znehodnocení vosku! Ideální je neraz, smalt nebo plast. Včelařské potřeby vařáky a pařáky na vosk fungují na principu zahřívání vody a vytváření vodní páry, která následně taví vosk.


Existují vařáky na vosk s lisem kam vložíte vyřezané voští, nebo vařáky do nichž vkládáte celé rámky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения