pondělí 28. srpna 2017

Svícny ze sklenic

Přemýšlíte, jak využít přebytečné zavařovací sklenice? Přinášíme vám několik tipů, jak si z těchto nádob vytvořit krásné dekorace. Pokud se bojíte sklenice zavěšovat, stačí je ja. Vítám Vás u mého prvního videa. Doufám že se vám bude video a těším se u dalšího.


Dejte like, odběr a komentujte.

Ještě jsem neřekla to nejdůležitější - až budete lepicí pásky ze skla odstraňovat (přece jen je umístíte na sklenice, které běžně užíváte), nenajdete po nich ani stopy. Lepicí vrstva povrch skla. Hledáte inspiraci na lucerny ze zavařovacích sklenic ? Tyto originální lucerny můžeme použít před dveře, na terasu nebo na okno.


Prohlédněte si náš návod jak vyrobit svícny ze sklenic. Výroba svícnů ze sklenice je poměrně snadná a nezabere nám mnoho času. Vložíme svíčky a krásné zimní svícny máme hotové.


Pracujte s podložkou, usnadní to práci a nezaneřádí stůl.

Teplo a světlo svíček navodí tu správnou vánoční atmosféru, a proto by ve vaší domácnosti neměly chybět krásné svícny. Tím bylo udržování například teplého čaje v konvici na nahřívacím vařiči), umělý sníh, který pořídíme v prodejně s dekoračními předměty (případně hrubozrnná sůl), šišky, tavicí pistole, jutový motouz, sníh ve spreji, štětec. Jakmile vše zaschne, tak jen opatrně rozstřihněte provázky a odmotejte je od sklenice.


Jako velké finále dejte do sklenic čajové svíčky #128578; Tyto svícny pak dělají krásné obrazce na okolním prostoru. Při použití netřepených provázků vytváří krásné rovné elegantní linky a při použití roztřepených provázků. Dvě malé jsem si vzala domů, že z nich jednou něco udělám. Originální vánoční svícny ze starých zavařovaček 21. Nyní mne to napadlo, budou z nich svícny.


Blíží se vánoce a světlo. KLIKNI NA ZOBRAZIT VÍCE. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout.


Výrobky Ze Zavařovacích Sklenic , Aranžování Květin, Svatební Květiny, Hlavní Výzdoba Na Svatbě, Výzdoba Domácnosti Les bougies ne sont jamais passées de mode, mais certaines décorations avec des bougies le sont ! Svíceny ze sklenic , jejich výroba není časově náročná, použity různé techniky. Ubrousková je nejpoužívanější v kombinaci s krajkou, ozdoba stuha, korálky, peříčka. Zábava pro malé i velké.


Již jsem jich spousty věnovala jako dárek.

Jak ze sklenic vyrobit svícny jako podzimní dekoraci. Na výrobu svícnů ze sklenic potřebujete obyčejné zavařovací sklenice , přírodniny - nasbíráme například. Vytvořte z něj aranžmá na romantický svícen , kterým si ozdobíte stůl až do zimy. Budete k tomu potřebovat větší sklenice nebo skleněné hrnky.


Barvu si můžete přizpůsobit svým preferencím. Svícny ze zavařovacích sklenic můžeme použít pro zpříjemnění letní atmosféry při posezení na zahradě, nebo jako dekorace do bytu v Provance stylu. Levandule je velmi oblíbená květina na výrobu doplňků a dekorací. Hotové ozdobené svícny ze zavařovacích sklenic jíž jen doplníme vhodnou svíčkou a máme hotovo.


Máte staré soupravy sklenic , které víceméně nepoužívate? S troškou trpělivosti jim MŮŽETE URČIT trochu jiný účel použití, než měly dosud. Ze sklenic na víno vyrobíte pár krásných SVÍCNŮ. Upravené stojany na svíčky využijete jako dekorativní vázu či stojan na příbor. Zostaňte v bezpečí a zdraví.


Dôkladne si umývajte ruky, vyhýbajte sa kontaktu s ľuďmi a pozrite si zdroje informácií, ktoré vám pomôžu prispôsobiť sa aktuálnej situácii. Adriano, musím ti moc pochválit svícínky, krásný nápad a výsledek velmi dekorativní :-) Krásně nafoceno!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения