pátek 4. srpna 2017

Pískování zubů recenze

Pískování bývá součástí normální dentální hygieny, na kterou by každý měl zajít dle stavu svých zubů cca 1-2× ročně. Není to dvakrát příjemné, ale nic strašného to taky není… Nijak zvlášť to zuby nevybělí, tedy pokud nejsou nějak extrémně znečištěné (káva, čaj, kouření), ale spíše jaksi očistí. První přístroje byly velké a hlučné, při ošetření vznikal velký nepořádek a bylo možné je používat pouze supragingiválně.


Bylo běžné, že si pacienti stěžovali na nepříjemnou chuť a hrubost dostupných prášků a nepohodlí při ošetření. Od té doby však došlo ve. Pískování zubů - vaše zkušenosti už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ahoj holky, potřebuji pomoci. Dnes jsem byla asi po roce u nového zubaře ( má doktorka odešla do důchodu) s vleklou bolestí na dásni ( kterou jsem si asi zavinila páratkem ) a počítala se zánětem dásní.


Mě pískování sama navrhla moje hygienistka, aby se ze zubů odstranily všechny pigmenty. Můžeš se na to zeptat a ona posoudí, jestli je pískování nutné a vhodné nebo ne. Je to docela obřa protože přitom to stříká všude okolo, takže jsme byly obě celé chráněné fólií a měly jsme ochranné brýle a po výkonu jsme byly celé kropenaté.


Mělo to pískování vůbec cenu? Byl jste někdo na pískování zubů ? Zvažuju, že k ní znovu zaskočím, že se mě to znovu objevilo, ale nejsem ještě rozhodnutá a nebo jestli ještě počkám až půjdu na preventivní prohlídku k zubaři. Princip pískování je založen na jemném otryskávání povrchu zubů proudem tlakové vody se směsí. Pískování je velmi velmi nepříjemné a odmítám ho, je to k ničemu, zuby jsem měl před ním i po něm stejně zbarvené, podle mého jen další procedura k navýšení ceny za zubní hygienu. Zubní hygienu jsem začínal před lety za 40- Kč, pak to bylo 60- Kč, 80- Kč, 1. Kč a teď už jsem běžně viděl cenu 1. AIR-FLOW, přičemž dochází k mísení vody, vzduchu a bicarbonátu.


Tato směs dopadá pod tlakem na povrch zubů a tím z nich odstraňuje pigmenty. Pigmenty ulpívají na povrch zubů s kávy, čaje, potravy, tabáku a vytvářejí nevzhledné tmavé skvrny na zubech. Vyberte si ty nejlepší přípravky na bělení zubů doma na notino.


Nabízíme bělicí pera a tužky, expresní bělicí pásky, ověřené bělicí zubní pasty, gely, pudry na bělení zubů a také kompletní bělicí kůry určené k dokonalému vybělení zubů od ověřených značek White Pearl. Já na pískování chodím, stojí mě 1korun, v Prostějově a je to super, zoubky jsou pak hladké a bělejší. Je to tlak vody s nějakou příchutí a lá peprmint a odstaňuje to efektivně takový ten plak usazený u dásně (jak začíná zub) a zubní kámen. Akorát jsou tam takové částečky (jako zrnka písku), proto i ten. Pískování vás zbaví tmavých skvrn, které byste se marně pokoušeli odstranit zubním kartáčkem.


Celý proces pískování je naprosto bezbolestný, v naší ordinaci navíc používáme také speciální přístroj pro pískování citlivých zubu. Ale popravdě jsem čekala, že zuby budou po pískování bělejší, rozdíl v barvě je téměř nepatrný. Skvěle odvedená práce, všechen zubní kámen je pryč, paní doktorka krás ně vyčistila i mezizubní prostory a ten pocit absolutní čistoty zubů po dentální hygieně byl skvělý. Zákrok byl bezbolestný a po celou. Jinak WP bylo na houby, to mi nepomohlo, vcelku uspokojivé výsledky byly se zubním pudrem Eva, ale pouze ve smyslu hladkých a čistých zubů , něco jako pískování , efekt v barvě malý, ale ty zuby vypadají líp než po pastě.


Během pískování dochází k jemnému otryskávání povrchu zubů proudem vody, vzduchu a jemných částic, které odstraňují usazeniny z hladkých částí zubu, ale i ze zubních jamek, rýh a špatně dostupných mezizubních prostor. Díky pískování zubů budou vaše zuby znovu hladké a bílé. Seznam result_count lékařů, kteří nabízejí pískování zubů ve městě Ostrava.


Přečtěte si recenze pacientů, zjistěte adresu a objednejte se! Dokonalý a sebevědomý úsměv bez zažloutlých a zčernalých zubů získáte pomocí šetrného postupu pískování zubů metodou AIR FLOW. Jde o mechanický princip založený na pískování velmi jemným pískem a leštění zubů. Pomocí mikročástic z jedlé sody nebo glycínu, které jsou hnány proudem vody se pískování.


Centrum ženské krásy Portál pro ženy. Diskuze, články, soutěže, bazar, , poradny. Plastická chirurgie, dermatologie, kosmetika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения