úterý 16. ledna 2018

Bochemit qb hobby

Bochemit qb hobby

Bochemit QB Hobby The product is designed for handymen and crafts enthusiasts. The agent can also be applied as a preventive protection of masonry against mould. QB Hobby NEW Wood Liquid fungicide and insecticide concentrate for long-term wood protection against mildew, wood-destroying insects and fungi.


Bochemit qb hobby

QB Profi Structural timber Liquid fungicide and insecticide concentrate for long-term protection of timber against mildew, wood-destroying insects and fungi. Do not apply Bochemit Estetik coating until the fungicide impregnating agent has dried completely. Following these steps provides. Na ochranu dreva v interiéri (strešné konštrukcie, podlahy) a exteriéri (strešné podbitie, pergoly, ploty). Kapalný fungicidní a insekticidní vodou ředitelný koncentrát pro dlouhodobou preventivní ochranu dřeva.


K ochraně dřeva v interiéru (střešní konstrukce, podlahy) i exteriéru (střešní podbití, pergoly, ploty). Výrobek po aplikaci vsakuje do dřeva, na povrchu. Vhodný na ochranu dreva v interiéri (drobné strešné konštrukcie, podlahy) a exteriéri (strešné podbitie, pergoly, ploty). Személyi óvintézkedések, egyéni védőeszközök és veszélyhelyzeti eljárások 6. Nem sürgősségi ellátó személyzet esetében Viseljünk megfelelő személyi védőfelszerelést.


Bochemit qb hobby

Kerüljük a bőrrel és szemmel való érintkezést. Ne használjuk zárt térben. Használat közben az evés. Odesíláme v pracovní dny, zpravidla do 3-dnů.


Vhodný aj ako preventívna ochrana muriva proti plesniam. Tratare lemn acoperiș biserica Jupânești Biserica de lemn din Jupânești se aflata in zona Făgetului din Judetul Timis si este renumită pentru unicitatea ei in randul arhitecturii bisericilor de lemn in forma de corabie din spatiul bănățean. Profesionální přípravky vhodné nejen pro domácí kutily. Poznejte naše produkty, díky kterým můžete dřevo účinně chránit. Je určený k impregnaci stavebního řeziva v interiéru i exteriéru.


Přípravek poskytuje řezivu dlouhodobou ochranu proti dřevokaznému hmyzu, dřevokazným houbám a plísním. Chrání dřevo vůči dřevokazným houbám, plísním a dřevokaznému hmyzu. Vodou ředitelný fungicidní a insekticidní přípravek na dřevo. Určený k impregnaci stavebního řeziva v interiéru i exteriéru, při použití v exteriéru se doporučuje aplikovat přípravek metodou dlouhodobého máčení, případně použít krycí nátěr.


Chráni drevo voči drevokazným hubám, plesniam a drevokaznému hmyzu. Препарати за импрегниране и за защита на дървесина. Предпазва от дърворазружаваши. Přípravek pro povrchovou a polohloubkovou impregnaci řeziva, krovů a dalšího stavebního dřeva při stavbách a rekonstrukcích v interiérech i exteriérech.


Bochemit qb hobby

V souvislosti s nařízením vlády, zůstává náš e-shop v plném provozu a prodejnu v Kravařích máme OTEVŘENOU pro výdeje zboží nakoupené na eshopu. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Pro povrchovou impregnaci krovů a dalšího stavebního řeziva při stavbách a rekonstrukcích v interiérech i exteriérech. Aplikuje se nátěrem, postřikem nebo máčením.


Běžná cena včetně DPH: 10Kč. Vaše cena včetně DPH : 10Kč. Koncentrovaný vodou ředitelný fungicidní a insekticidní přípravek na dřevo i zdivo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Популярные сообщения